Anmeldelser af Li Tauli

 
Li Tauli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Li Tauli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo di Cugnana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Li Tauli

Læs personlige anmeldelser af Li Tauli som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Li Tauli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thilde Bech og rejsefælle fra København boede på Li Tauli i Golfo di Cugnana fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi har været ovenud begejstrede for at bo i Golfo di Cugnana - og for Sardinien som helhed. Opholdsstedet levede til fulde op til vores forventninger og til den beskrivelse, der ligger på jeres hjemmeside. Vi ankom med 5 timers forsinkelse kl 2 om natten, men stedets ejer var yderst venlig og fleksibel og kørte ud for at tage i mod os, hjalp os med at få afhentet vores lejede bil den næste dag - samt inviterede os på bådtur. Alt i alt en yderst behagelig oplevelse. Eneste kritikpunkt er Sterling - som præsterede store forsinkelser på både ud- og hjemturen (hvilket I jo ikke har noget med at gøre).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map