Feriebolig i Golfo di Cugnana på Sardinien

Li Tauli

 
Li Tauli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Li Tauli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo di Cugnana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den skønne natur ved kysten Costa Smeralda ligger dette nye lejlighedskompleks, hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet og Golfo di Cugnana.

Stedet henvender sig primært til et naturelskende publikum, som sætter pris på fred og ro. Havet befinder sig blot 600 meter fra Li Tauli, men her er der ikke bademulighed. Til gengæld ligger den fortryllende strand Rena Bianca blot 5 km væk.

Læs mere om Li Tauli

Der er også ca. 5 km til den lille, hyggelige havn Portisco med butikker og restauranter, mens der i en afstand af ca. 1 km er er en tobakskiosk, som har et begrænset udvalg af dagligvarer, og et større supermarked ca. 4 km fra stedet.

De i alt 12 etværelsers lejligheder ligger enten i stueetagen eller på første sal, og de har alle møbleret, overdækket terrasse, hvorfra der er panoramaudsigt over havet og den omgivende natur.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med overdækket terrasse med havudsigt:
- Lejlighederne er rummelige (ca. 28 m²) og indrettede med moderne møbler. De har alle bad med brus, vaskemaskine, aircondition, køkkenniche med ovn, TV samt dobbeltseng og sovesofa til én person. Endvidere er der en parkeringsplads til hver lejlighed. Det er nødvendigt at have bil for at komme til stedet.

Olbia centrum ligger ca. 12 km fra Li Tauli, - mens der er ca. 20 km til lufthavnen.

Skjul teksten
 
 
search map