Feriebolig i Golfo di Cugnana på Sardinien

Le Dimore

 
Le Dimore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Dimore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo di Cugnana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Dimore ligger i rolige og grønne omgivelser mellem Galluras klipper, de nærliggende strande på Costa Smeralda og den mediterranske vegetation.

At bo i fredelige omgivelser koster ofte lidt i forhold til bekvemmeligheder, også her: der er ca. 12 km til Olbia havn og lufthavn, der er ca. 10 km til den berømte Porto Rotondo, der er ca. 3 km til nærmeste supermarkedet på vejen mod Porto Rotondo og 3 km til Portisco havn. Der er dog kun ca. 2 km til en mindre købmandsbutik og aviskiosk. Det der ligger tættest er hesteridning: ca. 100 meter fra huset.

Læs mere om Le Dimore

Der er ca. 300 meter til havet og ca. 950 meter til de nærmeste små strande. Den flotte Rena Bianca strand ligger ca. 5 km fra huset. Hvis du er til golf, så er der ca. 12 km til den prestigefulde Pevero Golf Club (18 huller)ved Porto Cervo.

Lejlighederne er omgivet af en stor og velholdt have med et forfriskende svømmebassin. Der findes desuden grillområde og overdækket parkeringsplads. Hver lejlighed råder desuden over airconditionanlæg, vaskemaskine, fjernsyn og terrasse. På første sal bor ejeren af huset.

Lejlighederne på Le Dimore

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (stueetage med terrasse)

Den eneste etværelseslejlighed består af alrum med dagsområde med køkkenhjørne og natområde med dobbeltsovesofa, badeværelse / toilet samt terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Der er to toværelseslejligheder. De består begge af opholdsstue med køkkenhjørne og natområde med dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet samt terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map