Feriebolig i Golfo Aranci på Sardinien

Terrazze Erica

 
Terrazze Erica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Erica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo Aranci og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazze Erica ligger ca. 150 meter fra stranden Baia Caddinas ved Golfo Aranci, hvor du finder indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder samt flere strande ud til det smeraldfarvede hav.

Der er tale om to lejligheder beliggende henholdsvis i stueetagen og på første sal. Begge lejligheder er udstyrede med opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn. De har desuden egen terrasse med bord og stole, og lejligheden på første sal har endda havudsigt.

Læs mere om Terrazze Erica

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med to sovepladser på sovesofa (bedst til børn under 12 år), køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, soveværelse med to enkeltsenge, endnu badeværelse og stor terrasse med bord og stole samt udgang til privat have.
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med havudsigt):
- Lejligheden ligger på første sal og består af køkken, opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse og bred terrasse med bord, stole og havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map