Anmeldelser af Residenza Lu Incantu

 
Residenza Lu Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Lu Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo Aranci og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residenza Lu Incantu

Læs personlige anmeldelser af Residenza Lu Incantu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Lu Incantu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En perle ved havet

Vi lejede lejligheden 15 dage i juni 2013.Vi var 2 voksne og 2 børn. Lejligheden ligger rigtigt godt lige ud til stranden (kun en port fra haven skiller lejligheden fra havet. Lejligheden var moderne med 2 flotte badeværelser, vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur etc. Stor opholdsstue og have. Stranden uden for lejligheden har en del sten/klipper, men vi opdagede hurtigt at børnene fangede fisk og krabber og hyggede sig med dette. Hovedstranden har derimod fin sandstrand og er god også for de mindste.
Golfo Aranci ligger i en bugt, så der var lidt bølger og strøm.
Der er morgensol fra kl. 06 til om eftermiddagen. Lidt dumt at man ikke har aftensol, men for os var det godt at være i skyggen om eftermiddagen. Alt i alt - et meget hyggeligt ophold - og serviceminded personale.

Anbefaling til kommende gæster

Vi lejede en bil i lufthavnen i Rom og tog natfærgen fra Civitavecchia-Olbia med bil og ankom til Olbia tidligt om morgenen. Vi havde god tid til at orientere os i området, før vi kørte til Golfo Aranci (ca. 15-20 min. fra Olbia/kajen). I Golfo Aranci er der flere fødevarbutikker og fiskeforretninger og andre, samt flere gode Gelaterie! Favorit iscremen fandt vi hos Gelateria Ro Ro som ligger lige ved hæveautomaten. Ellers er der en særdeles hyggelig restaurant på hovedstranden (som ligger lige ved "byens" legeplads). Vi fandt dog ud af at de lokale fødevarebutikker ikke har det store udvalg og højere priser end supermarkederne som ligger i Olbia. Der var også fare for at vi kunne møde julemanden (til morskab for børnene) da han har eget "feriehus" i Golfo Aranci (ligger lige ved færgeområdet). Vi synes at det var ekstra morsomt, da vi er fra Norge og alle nisser og julepynt var købt i det område vi kommer fra.

Vi kørte meget rundt på Nordkysten og var flere gange i St. Teresa Gallura - virkelig en hyggelig by med en skøn strand. Herfra går der også bådture til Korsika og omkringliggende øer. Vi udforskede ikke disse denne gang, da vi havde en baby med, men vi kommer nok til at gøre det en anden gang når barnet er blevet lidt større (fantastiske muligheder for snorkling/dykning, da vandet er meget klart og der er mulighed for at se delfiner etc!) ellers kørte vi til Stintino og Castelsardo som også var to fine byer -hvor sidstnævnte var en gammel borg med autentisk atmosfære. Vi var også i Porto Cervo, men blev ikke så betaget af byen, men klart et besøg værd for at se på luksusbåde, butikker og flotte ejendomme i området.
Kan på det varmeste anbefale Sardinien som rejsemål - enten det er med venner, familie eller kærester! Utrolig god mad, drikke og is. Vi erfarede at de lokale taler dårligt engelsk, men er servicemindede og forsøger at hjælpe til hvis der er noget man mangler.

Residenza Lu Incantu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residenza Lu Incantu
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med egen haveplads)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Rene fra Aabyhøj boede på Residenza Lu Incantu i Golfo Aranci fra d. 5. til d. 12. maj 2013.

Vi vil gerne sige tak til jer for at formidle vores ferie til Sardinien, Golfo Aranci og Residenza Lu Incantu.
Vi havde en absolut pragtfuld uge i noget nær det flotteste Italien, som vi kan mindes at have set. Vi plejer at være i Italien i sommerferien, så vi var meget positivt overraskede over at opleve alle de grønne marker, kork-egene, blomsterne og det fabelagtige hav i begyndelsen af maj.,
Vi havde for 2 voksne par ledt efter en lejlighed med to soveværelser og 2 badeværelser og tæt på havet.
Det fik vi på Residenza Lu Incantu, dog var det ene soveværelse med enkeltsenge og absolut ingen udsigt, men det gik. Det andet soveværelse var uovertruffet med havudsigt fra gulv til loft.
Tæt på havet var helt korrekt, idet man trådte ud i vandkanten direkte fra lejlighedens terrasse.
De mindre byer er i starten af maj meget stille - næsten uddøde - men der er liv i de større. Generelt findes der ikke dårlige restauranter i på Sardinien, og der er rigtig mange steder, der serveres pizza - men gode pizza'er. Man må ikke undervurdere strandbarer, Vi fik særdeles velsmagende retter med muslinger og fisk på Spiaggia Bianca 3-4 km sydvest for Golfo Aranci.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lisa og familie fra Marstal boede på Residenza Lu Incantu i Golfo Aranci fra d. 1. til d. 8. juli 2012.

Det var super lækkert – dejlig lejlighed med skøn gårdhave lige ned til vandet. Smagfuldt indrettet, flot byggeri. Gode spisesteder i byen. Benyttede os en del af taxi, når vi skulle langt og det fungerer rigtig godt.
Det ville være fint med et kort over byen i lejligheden, så man hurtigt kan finde supermarked osv.
Masser af ros til personalet – i DK og Italien.
Vi vil gerne advare mod deres blandingsbatterier som er svære at justere varmen på, og vandvarmeren kørte på fuld kraft. Det resulterede desværre i en skoldningsulykke på 1. dagen.

In-Italia's kommentar

Kære Lisa. Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at hære, at I havde en god ferie, men kede af at høre om den skoldningsulykke I oplevede, og beder vores samarbejdspartner om at tjekke vandvarmeren. Venlig hilsen Johanne, In-italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie fra Aalborg boede på Residenza Lu Incantu i Golfo Aranci fra d. 3. til d. 10. oktober 2011.

Fantastisk!
Kanon ferie-ø, god pris udenfor sæsonen, 27 grader i luften og varmt badevand i oktober, fredfyldt kun få turister.
Super-rent badevand med fiskestimer, fangede en stor og lille blæksprutte, små krabber og krebs, genial ferielejlighed samt nemt til strand og indkøb.
Nuraghe historien og korkproduktionen er også interessant.
Bedste ferie i meget lang tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map