Feriebolig i Golfo Aranci på Sardinien

Residenza Lu Incantu

 
Residenza Lu Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Lu Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo Aranci og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residenza Lu Incantu ligger så tæt på havet - og stranden - at vi ikke kan komme tættere: 10 meter! Der er ca. 1 km til Golfo Aranci centrum ad landevejen, 500 meter hvis man går over den gode og børnevenlige strand. Der er ikke svømmebassin, men bugten over for huset kan sagtens fungere som et svømmebassin på grund af den lave havbund.

To velindrettede lejligheder

I dette hus udlejes to af lejlighederne til badeglade rejsende. Begge lejligheder råder over aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine samt egen parkeringsplads. Lejligheden på første sal har terrasse med havudsigt, den i stueetagen har egen haveplads også med havudsigt til den flotte Tavolara Ø.

Læs mere om Residenza Lu Incantu

Lejlighederne på Residenza Lu Incantu

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med egen haveplads)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 68 m². Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til have med bord og stole, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejligheden ligger på 1. sal og er ca. 68 m². Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til møbleret terrasse med havudsigt, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residenza Lu Incantu

Læs personlige anmeldelser af Residenza Lu Incantu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Lu Incantu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En perle ved havet

Vi lejede lejligheden 15 dage i juni 2013.Vi var 2 voksne og 2 børn. Lejligheden ligger rigtigt godt lige ud til stranden (kun en port fra haven skiller lejligheden fra havet. Lejligheden var moderne med 2 flotte badeværelser, vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur etc. Stor opholdsstue og have. Stranden uden for lejligheden har en del sten/klipper, men vi opdagede hurtigt at børnene fangede fisk og krabber og hyggede sig med dette. Hovedstranden har derimod fin sandstrand og er god også for de mindste.
Golfo Aranci ligger i en bugt, så der var lidt bølger og strøm.
Der er morgensol fra kl. 06 til om eftermiddagen. Lidt dumt at man ikke har aftensol, men for os var det godt at være i skyggen om eftermiddagen. Alt i alt - et meget hyggeligt ophold - og serviceminded personale.

Læs mere

Rene fra Aabyhøj boede på Residenza Lu Incantu i Golfo Aranci fra d. 5. til d. 12. maj 2013.

Vi vil gerne sige tak til jer for at formidle vores ferie til Sardinien, Golfo Aranci og Residenza Lu Incantu.
Vi havde en absolut pragtfuld uge i noget nær det flotteste Italien, som vi kan mindes at have set. Vi plejer at være i Italien i sommerferien, så vi var meget positivt overraskede over at opleve alle de grønne marker, kork-egene, blomsterne og det fabelagtige hav i begyndelsen af maj.,
Vi havde for 2 voksne par ledt efter en lejlighed med to soveværelser og 2 badeværelser og tæt på havet.
Det fik vi på Residenza Lu Incantu, dog var det ene soveværelse med enkeltsenge og absolut ingen udsigt, men det gik. Det andet soveværelse var uovertruffet med havudsigt fra gulv til loft.
Tæt på havet var helt korrekt, idet man trådte ud i vandkanten direkte fra lejlighedens terrasse.
De mindre byer er i starten af maj meget stille - næsten uddøde - men der er liv i de større. Generelt findes der ikke dårlige restauranter i på Sardinien, og der er rigtig mange steder, der serveres pizza - men gode pizza'er. Man må ikke undervurdere strandbarer, Vi fik særdeles velsmagende retter med muslinger og fisk på Spiaggia Bianca 3-4 km sydvest for Golfo Aranci.

Læs mere

Lisa og familie fra Marstal boede på Residenza Lu Incantu i Golfo Aranci fra d. 1. til d. 8. juli 2012.

Det var super lækkert – dejlig lejlighed med skøn gårdhave lige ned til vandet. Smagfuldt indrettet, flot byggeri. Gode spisesteder i byen. Benyttede os en del af taxi, når vi skulle langt og det fungerer rigtig godt.
Det ville være fint med et kort over byen i lejligheden, så man hurtigt kan finde supermarked osv.
Masser af ros til personalet – i DK og Italien.
Vi vil gerne advare mod deres blandingsbatterier som er svære at justere varmen på, og vandvarmeren kørte på fuld kraft. Det resulterede desværre i en skoldningsulykke på 1. dagen.

Læs mere

Peter og familie fra Aalborg boede på Residenza Lu Incantu i Golfo Aranci fra d. 3. til d. 10. oktober 2011.

Fantastisk!
Kanon ferie-ø, god pris udenfor sæsonen, 27 grader i luften og varmt badevand i oktober, fredfyldt kun få turister.
Super-rent badevand med fiskestimer, fangede en stor og lille blæksprutte, små krabber og krebs, genial ferielejlighed samt nemt til strand og indkøb.
Nuraghe historien og korkproduktionen er også interessant.
Bedste ferie i meget lang tid.

Læs mere
 
search map