Feriebolig i Golfo Aranci på Sardinien

Residenza Lu Incantu

 
Residenza Lu Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Lu Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo Aranci og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residenza Lu Incantu ligger så tæt på havet - og stranden - at vi ikke kan komme tættere: 10 meter! Der er ca. 1 km til Golfo Aranci centrum ad landevejen, 500 meter hvis man går over den gode og børnevenlige strand. Der er ikke svømmebassin, men bugten over for huset kan sagtens fungere som et svømmebassin på grund af den lave havbund.

To velindrettede lejligheder

I dette hus udlejes to af lejlighederne til badeglade rejsende. Begge lejligheder råder over aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine samt egen parkeringsplads. Lejligheden på første sal har terrasse med havudsigt, den i stueetagen har egen haveplads også med havudsigt til den flotte Tavolara Ø.

Læs mere om Residenza Lu Incantu

Lejlighederne på Residenza Lu Incantu

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med egen haveplads)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 68 m². Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til have med bord og stole, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejligheden ligger på 1. sal og er ca. 68 m². Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til møbleret terrasse med havudsigt, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map