Anmeldelser af Residence Spiaggia Bianca

Udsigt fra terrassen på Residence Spiaggia Bianca
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Spiaggia Bianca

Læs personlige anmeldelser af Residence Spiaggia Bianca som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Spiaggia Bianca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt til børnefamilier

Ganske enkel og dejlig lejlighed. Rummelig og flot udsigt til havet. Rent og pænt. Hyggelig rute ned til havet. Utrolig flot strand. Finkornet hvidt sand og klart vand. Næsten kun italienske turister. 20 Euro for parasol og to solsenge. Bil er nødvendigt. 3 km til supermarked og restauranter.

Golfo Aranci som feriedestination

Residence Spiaggia Bianca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Spiaggia Bianca
Lejlighed m. 3 soveværelser og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Residence Spiaggia Bianca

Residence Spiaggia Bianca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Det er en nødvenlighed at have bil
 
Selve indkvarteringen på Residence Spiaggia Bianca
Treværelseslejlighed med terrasse & havudsigt med 4 sovepladser (ca. 65 m²)

En fordel med aircondition i mere end et værelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Underskøn uge på Residence Spiaggia Bianca

Meget dejligt og rent med enkle, men funktionelle møbler. Tæt på havet og strand. Hyggelig veranda at være på til frokost og sene aftener med spil og socialt samvær.

Residence Spiaggia Bianca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Spiaggia Bianca
Lejlighed m. 3 soveværelser og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

fin lejlighed - super strand

Fin lejlighed, god størrelse til 7 personer. Alt fungerer og servicen fra personalet er hurtig, venlig og kompetent. Fantastisk strand - kan varmt anbefales

Anbefaling til kommende gæster

Der er masser af gode strande og hyggelige byer i nærheden. Men tag ind i baglandet og oplev det rigtige Sardinien.

Residence Spiaggia Bianca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Spiaggia Bianca
Lejlighed m. 3 soveværelser og havudsigt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Andreas og rejsefæller fra København boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 13. til d. 20. august 2011.

Lejlighedens belliggendhed var fantastisk. Og vi var rigtig glade for området og for Sardinien i det hele taget. Når det så er sagt, så var lejligheden indvendigt slet ikke i orden - og specielt prisen taget i betragtning. Sengene var forfærdelige og i bogstaveligste forstand ved at falde fra hindanden. Køkkenet havde praktisk taget intet udstyr ( eksempelvis var der hverken ordentlige drikkeglas eller vinglas. Og der var ingen proptrækker). Desuden var der en stor sprække gennem væggen på det ene soveværelse. Alt i alt slet ikke godt nok til prisen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Anette og Niels fra Frederikssund boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 20. til d. 27. juli 2010.

Vi boede i ferielejlighed med den flotteste havudsigt. Det var et alle tiders sted. Ikke for stort og ret intim atmosfære. Receptionen var til stor hjælp - Hun talte rigtig godt engelsk.
Dejligt at der var komfur, så vi også havde mulighed for at lave egen mad. Airkondition manglede, da der flere nætter var MEGET varmt.
Badestranden og vandet var bare så dejligt. Dog synes vi at 20 euro pr. dag for leje af 2 solsenge og èn parasol er ALT for dyrt. Det endte med vi købte selv en parasol og 2 stk starndstole.
Vi var glade for at have leejet bil i alle 14 dage - det skal man for at komme rundt. Byen Golfi Aranci er ikke noget specielt, så vi tog selv på ture i nærheden i vores lejede bil. Bil SKAL man have.
Vi var ofte i Olbia og "ose", men var også på ture i Marinella - Porto Rotondo (de riges ferieparadis) og Palau (Megte hyggelig by. Vi tog også en sejltur til øgruppen La Maddalena. Her havede vi bilen med,
for at opleve de 2 største øer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
John og Inge fra Ry boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

For at starte med In-Italia har vi kun ros til jer, venlig betjening og orienterende samt bekræftelser ved småændringer. Også dejligt, at I minder os om tingene.
Golfo Aranci er et rigtig dejligt sted at holde ferie. Det er nogle fine store boliger (vi havde 3). Måske kunne man ønske sig lidt mere service,glas m.v.
Stemningen på stedet var meget venlig, personalet ok, selv da vores nøgle blev væk! Vi fik også lov til at beholde den ene bolig i yderligere 3 timer uden beregning (lang tid med små børn inden flyafgang om aftenen).
Stedet har helt klart levet op til vores forventninger, og vi kunne bestemt have lyst til at vende tilbage, også for at se mere af den smukke ø.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Henrik Muñoz fra Kbh. V. boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 8. til d. 15. juni 2010.

Vi har været rigtig glade for at bo i en lejlighed ved Spiaggia Bianca.
Hvis ønsket om en strand med lækkert sand og smukt vand er en høj prioritet, så bliver man ikke skuffet.
Der er ikke langt til byen Golfo Aranci med gode indkøbsmuligheder, samt 2 gode restauranter på selve stranden.
Hvis der er så meget pålandsvind at man ikke kan bade, så tager det ca. 10 min at køre til Marinella, på den anden side af bjerget. Der kan man genfinde en rolig strand, hvis det stormer blot 10 min væk på den anden side.
Personalet på Residence Spiaggia Bianca, der står for udlån af nøgler m.m., taler rimelig godt engelsk, er meget velmenende og venlige. Men de kan ikke sætte handling bag deres venlighed og rent faktisk gøre det de lover. Et af vores toiletters håndvaske lugtede af kloak fra den allerværste skuffe. Hvis døren blev åbnet til toilettet var resten af lejligheden næsten ubeboelig i adskillige timer. Det blev ikke lavet og døren blev holdt hermetisk lukket og vi hyggede os i resten af lejligheden. Senere havde vi en forespørgsel ang. tv'et som heller ikke blev fulgt op.

In-Italia's kommentar

Jeg er glad for at høre, at I var glade for området og lejligheden i det store hele. Jeg beklager, at I oplevede problemerne med toilettet og tv’et. Det er ærgerligt at høre, at vores samarbejdspartner ikke var reagerede , da I henvendte jer til dem. Et råd til jer en anden gang er at kontakte os så snart I oplever, at der er noget ,der ikke fungerer som det skal og at der ikke bliver gjort noget på stedet. Vi kan i nogle tilfælde gøre mere end kunden selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lene fra Nørresundby boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 29. august til d. 5. september 2009.

Vi havde en fantastisk tur til Sardinien, og vi var meget glade for valget af bolig gennem jer. Alt forløb uproblematisk. Det var et enormt flot område, og der var en fantastisk ro og fred på de små strande ved residencen. Vi havde en super flot udsigt fra vores lejlighed, som generelt var i fin stand. Der var et rigtig godt spisebord + stole både inde og ude, dejligt.

Det var dog lidt træls at skulle give dep. på 200 euro, da det er mange euro at have med hjem igen, som nu ligger og venter på næste ferie... Da vi ankom til stedet, kunne vi ikke finde ud af, hvor vi skulle bo, og der var ikke oplyst, at der var en reception, som havde bestemte åbningstider. Det ville have været en god info, for vi havde givet jer et tidspunkt, som vi var meget presset af, men der var faktisk åbent i receptionen flere timer efter vi ankom, så vi havde ikke behøvet at stresse afsted.
Der var ikke viskestykke, karklud, opvaskebørste eller svamp i lejligheden, hvilket ogå kunne være en fordel at vide.

Vi vil klart bruge jer igen og anbefale jer til andre, hvis vi skal finde feriebolig i Italien ige

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Susanne og familie fra Fredericia boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Vi har været ganske godt tilfredse med lejligheden, den er stor og rummelig nok til 6 personer, og det er dejligt med et badeværelse til hvert soveværelse. Alt var fint og rent og klar næsten til tiden. Og "betjeningen" var venlig. Udsigten er helt i top.
Der er dog lige et par ting: jeg var meget skuffet og overrasket over, at der ikke er airconditon til den pris - det medførte, at vi måtte have vinduerne åbne om natten og dermed 1000 mygstik!!
Endvidere virkede et af toiletteerne ikke trods det, at de var så venlige at forsøge at reparere det.
Køkkenudstyret lader lidt tilbage at ønske, selv om man ikke kan forvente samme standard som i Danmark. Lidt flere glas, f.eks. vinglas, mere end et skærebrædt og stegepander, der var knap så slidte i belægningen. Det sidste er dog i småtingsafdelingen og kunne ikke ødelægge vores ferie.
Stolene på terrassen er meget tunge og vi kunne have ønsket os nogle hynder at sidde på.
Området er dejligt, roligt og med mange ferierende italienere. Selv om der er lidt langt til indkøbsmuligheder, hvis man ikke lige har en bil, er der et fint og velassorteret supermarked i Golfo Arancia, og byen er hyggelig. Vi synes det var meget billigt at købe ind, specielt de lokale lækkerier, frugt, grønt og vin.
Vi er blevet mødt og behandlet med stor venlighed alle steder, på nær lige i cafeen i lufthavnen i Olbia.
Det fungerer i øvrigt meget fint i lufthavnen både i Olbia og Alghero.
Kysten både ved Spiaggia Bianca og de andre steder vi har været, er smuk og varieret, og alle steder kan man finde skygge. Vi var dog noget overraskede over prisen for at leje solsenge og en parasol ved Spiaggia Bianca, nemlig 10 euro pr. person pr. dag, men det behøvede vi så heller ikke.
Jeg kan bestemt anbefale både In-Italia (som jeg har brugt før) og Sardinien til andre.

In-Italia's kommentar

Vi skriver ikke på vores hjemmeisde at der er air condition på stedet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Helmuth, Tina, Sanne og Linlian boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Vel hjemme igen efter en dejlig uge i solen. Turen gik fra Hamburg airport med TUI-fly, kan anbefales. Stedet Golfo Aranci er en dejlig lille by, med gode spisesteder (ærgerligt at der er så få italienere, der kan lidt engelsk). Byerne Porto Cervo og Porto Rotondo er også et besøg værd. Lejligheden lå dejligt nær stranden og altanen blev også flittigt brugt. Ved ankomst havde vi lidt problemmer med at finde receptionen, et lille skilt ved indkørslen til området kunne måske være en god ide.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map