Feriebolig i Golfo Aranci på Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Udsigt fra terrassen på Residence Spiaggia Bianca Den fine strand, nemlig Spiaggia Bianca, kort fra ferielejlighederne. Gode terrasser i stueetagen Badeværelse med vaskemaskine på Residence Spiaggia Bianca
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Spiaggia Bianca ligger på et udsigtssted over en af Sardinien mest maleriske strande, som ligger ca. 200 meter fra selve ferielejlighederne, og du når derhen ad en lille sti. Her bor du langs den berømte kyststrækning Costa Smeralda, som er Sardiniens største aktraktion, hvis man skal lytte efter, hvad der reklameres mest for. Er du til mere end bare ligge på stranden, er der flere udflugter, der er værd at køre efter i baglandet, bl.a. den hyggelige San Pantaleo. Barbagia-bjergene er heller ej umulige at nå frem til.

Et udsigtssted mellem Goldo Aranci og Costa Smeralda

For at komme til Residence Spiaggia Bianca kommer du til at køre langs den vej, der fører fra Golfo Aranci mod Costa Smeralda - indtil du kører af til enden af en kort grusvej, der ender lige på stedet. Fra lejlighederne er der ca. 4 km til selve Golfo Aranci, hvor du finder indkøbsmuligheder, og 15 km til Olbia. Spisesteder findes ellers langs kystvejen.

Læs mere om Residence Spiaggia Bianca

Enkle ferielejligheder med god og bred terrasse

Den gode sandstrand ligger ca. 200 meter fra selve Residence Spiaggia Bianca og du når derhen ad en lille sti. Lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal. Lejlighederne i stueetage har alle udgang til en overdækket terrasse og til haven; dem på første sal råder over egen overdækket terrasse med bord og stole. Der er parkering på området.

Læs om lejlighederne på Residence Spiaggia Bianca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map