Feriebolig i Golfo Aranci på Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Udsigt fra terrassen på Residence Spiaggia Bianca Den fine strand, nemlig Spiaggia Bianca, kort fra ferielejlighederne. Gode terrasser i stueetagen Badeværelse med vaskemaskine på Residence Spiaggia Bianca
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Spiaggia Bianca ligger på et udsigtssted over en af Sardinien mest maleriske strande, som ligger ca. 200 meter fra selve ferielejlighederne, og du når derhen ad en lille sti. Her bor du langs den berømte kyststrækning Costa Smeralda, som er Sardiniens største aktraktion, hvis man skal lytte efter, hvad der reklameres mest for. Er du til mere end bare ligge på stranden, er der flere udflugter, der er værd at køre efter i baglandet, bl.a. den hyggelige San Pantaleo. Barbagia-bjergene er heller ej umulige at nå frem til.

Et udsigtssted mellem Goldo Aranci og Costa Smeralda

For at komme til Residence Spiaggia Bianca kommer du til at køre langs den vej, der fører fra Golfo Aranci mod Costa Smeralda - indtil du kører af til enden af en kort grusvej, der ender lige på stedet. Fra lejlighederne er der ca. 4 km til selve Golfo Aranci, hvor du finder indkøbsmuligheder, og 15 km til Olbia. Spisesteder findes ellers langs kystvejen.

Læs mere om Residence Spiaggia Bianca

Enkle ferielejligheder med god og bred terrasse

Den gode sandstrand ligger ca. 200 meter fra selve Residence Spiaggia Bianca og du når derhen ad en lille sti. Lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal. Lejlighederne i stueetage har alle udgang til en overdækket terrasse og til haven; dem på første sal råder over egen overdækket terrasse med bord og stole. Der er parkering på området.

Læs om lejlighederne på Residence Spiaggia Bianca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Spiaggia Bianca

Læs personlige anmeldelser af Residence Spiaggia Bianca som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Spiaggia Bianca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Spiaggia Bianca

Perfekt til børnefamilier

Ganske enkel og dejlig lejlighed. Rummelig og flot udsigt til havet. Rent og pænt. Hyggelig rute ned til havet. Utrolig flot strand. Finkornet hvidt sand og klart vand. Næsten kun italienske turister. 20 Euro for parasol og to solsenge. Bil er nødvendigt. 3 km til supermarked og restauranter.

Læs mere

Underskøn uge på Residence Spiaggia Bianca

Meget dejligt og rent med enkle, men funktionelle møbler. Tæt på havet og strand. Hyggelig veranda at være på til frokost og sene aftener med spil og socialt samvær.

Læs mere

fin lejlighed - super strand

Fin lejlighed, god størrelse til 7 personer. Alt fungerer og servicen fra personalet er hurtig, venlig og kompetent. Fantastisk strand - kan varmt anbefales

Læs mere

Bedømmelse af Residence Spiaggia Bianca

Læs mere

Andreas og rejsefæller fra København boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 13. til d. 20. august 2011.

Lejlighedens belliggendhed var fantastisk. Og vi var rigtig glade for området og for Sardinien i det hele taget. Når det så er sagt, så var lejligheden indvendigt slet ikke i orden - og specielt prisen taget i betragtning. Sengene var forfærdelige og i bogstaveligste forstand ved at falde fra hindanden. Køkkenet havde praktisk taget intet udstyr ( eksempelvis var der hverken ordentlige drikkeglas eller vinglas. Og der var ingen proptrækker). Desuden var der en stor sprække gennem væggen på det ene soveværelse. Alt i alt slet ikke godt nok til prisen.

Læs mere

Anette og Niels fra Frederikssund boede på Residence Spiaggia Bianca i Golfo Aranci fra d. 20. til d. 27. juli 2010.

Vi boede i ferielejlighed med den flotteste havudsigt. Det var et alle tiders sted. Ikke for stort og ret intim atmosfære. Receptionen var til stor hjælp - Hun talte rigtig godt engelsk.
Dejligt at der var komfur, så vi også havde mulighed for at lave egen mad. Airkondition manglede, da der flere nætter var MEGET varmt.
Badestranden og vandet var bare så dejligt. Dog synes vi at 20 euro pr. dag for leje af 2 solsenge og èn parasol er ALT for dyrt. Det endte med vi købte selv en parasol og 2 stk starndstole.
Vi var glade for at have leejet bil i alle 14 dage - det skal man for at komme rundt. Byen Golfi Aranci er ikke noget specielt, så vi tog selv på ture i nærheden i vores lejede bil. Bil SKAL man have.
Vi var ofte i Olbia og "ose", men var også på ture i Marinella - Porto Rotondo (de riges ferieparadis) og Palau (Megte hyggelig by. Vi tog også en sejltur til øgruppen La Maddalena. Her havede vi bilen med,
for at opleve de 2 største øer.

Læs mere
 
search map