Anmeldelser af Hotel Marana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Marana

Læs personlige anmeldelser af Hotel Marana som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Marana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Marana

Golfo Aranci som feriedestination

Hvis man kommer med færgen fra Nice til Golfo Aranci så er der kun 10-15 minutters gang til togstationen, der tager dig til Marinella (Hvis du bor på Hotel Marana) eller ind til Olbia. Billetten købes ganske nemt i en automat med kreditkort eller cash.

Hotel Marana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Marana
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map