Hotel i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Marana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sardinien er mest kendt for sine smukke strande med mulighed for afslappende sol- og bade stunder, og det er lige det du får her på Hotel Marana. Udover den udendørs pool, kan du nemt komme ned til det krystalklare vand ved stranden. Desuden har du flere gode udflugtsmuligheder til fantastiske strande og hyggelige små badebyer.

Du spiser godt her på hotellet

At spise godt på Sardinien er ikke noget problem, og der er masser af rigtig gode restauranter rundt omkring på øen. Ca. 750 meter fra hotellet ligger der en lille marina, Porto Marana, hvor du har restauranter og købmand. Ønsker du flere spisesteder at vælge mellem kan du tage til Baia Caddinas og Golfo Aranci, som ligger ca. 6 km herfra eller Porto Rotondo, som ligger 5 km herfra. Har du lyst til at blive hjemme på hotellet en aften, kan du nyde hotellets egen restaurant der serverer både middelhavsretter som internationale retter. Har du lyst til en drink før eller efter maden kan du nyde denne i baren med udsigt over poolen.

Læs mere om Hotel Marana

Pool eller havet

Det største og måske vigtigste spørgsmål, du sikkert vil spørge dig selv om, når du er på Hotel Marana er, om det skal være pool eller stranddag. Du kan nemlig vælge, om du vil slænge dig i en af solsengene som står placeret rundt om poolen eller om det skal være en af dem der står nede på stranden. Eller hvorfor ikke nyde det bedste af begge verdener og starte med en morgendukkert i bølgen blå, og slutte af med en aftendukkert og en god drink ved poolen? Glem dog ikke at besøge nogle af øens andre strande, og der er masser af dem. Eller hop med p åen af de bådture, der er så populære på Sardinien. Personalet på Hotel Marana er gerne behjælpelige og står klar med gode tips og hjælp til alt hvad du behøver for at du får så god en ferie som muligt.

Her bor du komfortabelt

Der findes 63 værelser på hotellet i forskellige kategorier fordelt på 3 etager. De lyse værelser er traditionelle men dog i moderne stil og med fine detaljer i træ. De har balkon eller terrasse og har Wi-Fi, aircondition, satellit TV, safetyboks og badeværelse med brus og hårtørrer. Der findes vaskeservice og parkering på hotellet.

Værelserne på Hotel Marana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Marana

Læs personlige anmeldelser af Hotel Marana som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Marana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Marana

Læs mere
 
search map