Anmeldelser af Hotel Gabbiano Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Gabbiano Azzurro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Gabbiano Azzurro som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Gabbiano Azzurro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ebbe boede på Hotel Gabbiano Azzurro i Golfo Aranci fra d. 7. til d. 14. juni 2008.

Det var et rigtigt dejligt område helt roligt og idylisk, byen var hyggelig og meget proventiel Hotellet var helt i top, super service og altid venlig betjening i restauranten. 2 gange rengøring om dagen på værelset
Tips til de næstkommende:Slap af og nyd udsigten og roen
Det var et supervalg som I rådede os til, det var helt efter bogen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map