Hotel i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Gabbiano Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det familiedrevne hotel ligger på den fashionable Costa Smeralda-kyst lige ved en af Golfo Arancis lækre strande og med kort gåafstand til byens lille charmerende centrum.

Perfekt beliggenhed lige ved vandet

På Hotel Gabbiano Azzurro bor du lige ved havet, en fabelagtig beliggenhed for dig, der sætter sol og bad i fokus på ferien. Indretningen på hotellet er typisk sardisk i hvide og blå farver. Til Gabbiano Azzurro hører et fint pool-område, der ligger vendt ud mod havet. Her er også solstole til din rådighed.

Læs mere om Hotel Gabbiano Azzurro

To restauranter og barer

Hotellet råder over to restauranter - Blù & White. Dertil er der også en grillbar ved stranden og en cocktail bar ved pool terrassen. Perfekt til de dage, hvor du ikke gider at tage langt for at få noget lækker mad og drikke i maven. I grillbaren kan du bestille en mere simpel frokost. En anden fordel ved beliggenheden udover luksussen ved at være et stenkast fra stranden og havet er, at du indenfor kort gåafstand kan komme til flere gode madsteder og pizzeriaer. I området omkring Hotel Gabbiano Azzurro er der også sportsforretninger, posthus samt madforretninger, charcuteri-forretning og frugthandlere.

Komfortable værelser

På hotellet er der i alt 80 værelser, der alle er klassisk og hyggeligt indrettet. Værelserne er alle udrustet med A/C, satellit-TV, safetybox, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Gabbiano Azzurro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map