Hotel i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Castello

Vejen og udsigten bag hotellet
 
Hotel Castello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Castello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Golfo Aranci og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra hotellets panoramiske tagterrasse med liggestole kan du nyde et smukt vue over bugten og over centrum af Golfo Aranci, som ligger i absolut gåafstand fra hotellet. Bilen får du altså ikke meget brug for, når du først er ankommet til Hotel Castello.

Beliggenhed ud til sand og vand

Hotellet ligger i den beskyttede sandbugt i Golfo Aranci, som er ideel til børnefamilier. Sandet er fint og vanddybden lav. Hotellet deler swimmingpool med den private naboejendom. Her er der ikke børnepool, men den ene ende er blot ca. 40 cm dyb. Parasoller og liggestole finder man nede på stranden (mod tillæg) - ikke ved poolen. Poolens åbningstider er ca. 3 timer to gange om dagen. Centrum af Golfo Aranci begynder blot 200 m fra hotellet og fortsætter ca. 2 km helt ned til togstationen. Der er gratis parkering på hotellet (kan ikke forudbestilles). Alternativt parkeres der gratis på gaden.

Læs mere om Hotel Castello

Hotellets faciliteter

Ud over reception med wi-fi, byder hotellet på elevator og morgenmadssal med havudsigt (maden portionanrettes og serveres ved bordet). Der er ikke restaurant på selve hotellet, men de tilbyder rabataftale på nærliggende restaurant ca. 50 m væk. Hotellets styrke er helt klart beliggenheden lige ud til en børnevenlig sandstrand, mens selve indretningen og værelserne er lidt gammeldags.

Læs om værelserne på Hotel Castello

Skjul teksten
 
 
search map