Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Golfo Aranci er beliggende cirka 20 km nord for Olbia og man kommer dertil ad den smukke panoramakystvej. Byen er et gammel fiskerleje, som ligger her af strategiske årsager: Bugten ved Golfo Aranci er meget rig på fisk.

Hvide sandstrande

Byen har en hyggelig lille fiskehavn og en anløbshavn, hvorfra mange færger afgår til det italienske fastland. Vil man opleve hvad det vil sige at leve i en rigtig fiskerby og samtidig være i nærhed til byer som Olbia, den kendte by Porto Rotondo og i overkommelig afstand til Costa Smeralda, så er Golfo Aranci et oplagt valg og et godt alternativ til en rolig og fremfyldt ferie med sol og strand. Området er nemlig kendt for sine skønne hvide sandstrande og smaragdgrønne hav.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fint udbud

Byen har desuden et fint udbud af restauranter med både traditionelle sardiske retter og internationalt køkken. Barer og butikker mangler her heller ikke, men man skal til Olbia for at finde et stort udbud.

Læs mere om Golfo Aranci

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært på Sardinien

search map