Hotel i Girasole på Sardinien

Hotel L'Ulivo

 
Hotel L'Ulivo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel L'Ulivo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Girasole og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er også de fredelige omgivelser og værelserne med aircondition, der gør forskellen. Der er tilmed gåafstand til et supermarked i Girasole og nærmeste sandstrand ligger ca. 3 km væk. Ferien er altså reddet.

Lokalmiljøets muligheder

Fra Hotel L'Ulivo er der blot ca. 7 km til feriebyen Arbatax, hvor man kan besøge de røde klippeformationer Le Rocce Rosse eller tage på udflugt med veterantoget Trenino Verde. Handelsbyen Tortolí ligger blot 2½ km væk og de smukke sandstrande ved Orrí blot ca. 7 km væk. Endelig kan man køre til en nationalpark ca. 40 km væk, hvor man finder Gennargentu-bjerget - og på vejen gøre stop i bjerglandsbyen Baunei.

Læs mere om Hotel L'Ulivo

Pool og palmehave

For enden af en lille blind vej og i gåafstand til landsbyen Girasoles fornødenheder ligger Hotel L'Ulivo i et fredeligt kvarter. Selv om naboerne ikke er så æstetisk spændende, så præsenterer selve hotellet sig fint med sit hacienda-lignende udtryk og den smukt anlagte pool blandt palmetræer. Omkring poolen finder man naturligvis parasoller og liggestole. Der er gratis parkering på stedet. Landevejen i nærheden kan anes, men ikke ses.

Nyd måltidet på terrassen

I receptionsområdet finder man også en bar og siden restauranten, der også fungerer som morgenmadssal. Når vejret arter sig, dækkes der op udendørs ude på den store overdækkede terrasse, hvor stemningen er sommerlig. Morgenmaden serveres som buffet. Vælger man halvpension, så får man valget mellem to forretter og to hovedretter plus en dessert til at runde måltidet af med. Restauranten er også åben for udefrakommende. Der er wi-fi i fællesområderne, men ikke på værelserne.

Værelserne på Hotel L'Ulivo

Værelse Standard

Disse 10 værelser ligger spredt på hotellet. De er alle udstyret med aircondition, lcd-tv med italienske kanaler og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte af værelserne har mulighed for en ekstra opredning - og tre af værelserne har udgang til en veranda. Dette kan godt garanteres, hvis der er flere ledige på bestillingstidspunktet. Der kan bestilles køleskab mod tillæg.

Familieværelse til 4 personer m. terrasse

Disse 3 værelser ligger i stueplan tæt på poolen. De er alle udstyret med aircondition, lcd-tv med italienske kanaler og badeværelse med toilet og bruser. De er alle tre store nok til at rumme fire personer, og prisen inkluderer fire personer med morgenmad. De har udgang til en møbleret veranda. Der kan bestilles køleskab mod tillæg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel L'Ulivo

Læs personlige anmeldelser af Hotel L'Ulivo som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel L'Ulivo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel L'Ulivo

Venligt personale

Læs mere
 
search map