Ferieboliger og hoteller i Girasole

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Girasole er et lille landsbysamfund blot 2½ km nord for byen Tortolí. Ved siden af Girasole finder man et smukt naturområde med lagunen Stagno di Tortolí og 2½ km mod øst bag fyrreskoven ligger de fineste sandstrande i skønne naturscenarier.

Selve Girasole er mest skudt op omkring landevejen. Der har dog været bosættelser i adskillige årtusinder helt tilbage til fønikerne. En havn ved lagunen blev således også brugt i romertiden og spillede en vigtig rolle for handelstrafikken i Middelhavet. 

Kort over Girasole

Klik på kortet herunder for et hurtigt overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder på Sardinien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Girasole. Benyt eventuelt filterfunktionen, hvis du kun vil se bestemte typer for indkvartering. Der kan dog være god inspiration at hente ved at tjekke det fulde udvalg først. Har du for ekempel overvejet muligheden for at leje en villa på Sardinien? Det er et oplagt valg til generationsferien, eller andre rejser med en større grupper. Med en villa kan I nyde faciliteterne uden at skulle dele med andre gæster.

Har du brug for at stille opklarende spørgsmål om de forskellige boliger, eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge rigtigt, er du meget velkommen til at ringe til os. Vores rejsekonsulenter er  klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Sardinien har adskillige internationale lufthavne. Når du skal på ferie i Girasole, er den nærmeste Cagliari lufthavn - øens vigtigste lufthavn. Den betjenes i skrivende stund af talrige rute- og charterflyselskaber - som easyJet, Ryanair, Vueling, SAS, Lufthansa og British Airways. 

Du kan altid finde det aktuelle udvalg af ruter til lufthavnene på Sardinien i søgemaskinen her på In-italia. Du kan her også sammenligne priser fra alle flyselskaberne, så du kan finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie til den bedste pris.

Der kører bus til Girasole. Men mange vælger dog at kombinere flyrejsen med billeje. Med en lejebil til rådighed er det ikke blot nemt at komme til og fra lufthavnen, men du får også mere frihed til at udforske øens seværdigheder og lave spontane udflugter. 

Restauranter og shopping

Forvent ikke gode muligheder for at spise ude i selve Girasole. Du skal dog ikke køre mere end 5 minutter til for eksempel Tortolí for at finde en fint udvalg af cafeér, restauranter samt talrige butikker.

Læs mere om Girasole

Udflugter

Det nærliggende område, Ogliastra, er kendt for sine flotte strande og skønne natur. Vil du ikke dase hele ferien væk ved vandet, hvilket er let, byder denne del af Sardinien dog også på mange interessante kulturelle og historiske seværdigheder. 

Et oplagt udflugtsmål for den historisk interesseret turist er Domus de Janas og Tombe dei Giganti, som er grave fra Nuraghe-tiden. 

Ønsker du at udforske øens historie, natur og kultur i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af interessante udflugter på Sardinien, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Skjul teksten
 
 
search map