Anmeldelser af Villa Topazio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Topazio

Læs personlige anmeldelser af Villa Topazio som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Topazio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Topazio

Det bedste ved Villa Topazio var helt klart poolen, som vi havde en masse glæde af.
Køkkenet var dog ikke helt veludstyret, når vi skulle mad til hele familien. Air-condition var heller ikke den bedste. Men huset var fint og stort nok til 10 personer.

Flumini som feriedestination

Supermarked i gåafstand, så du har alt det du behøver. Restauranter med pizza og diverse udvalg af fisk, pasta og kød er også indenfor gåafstand. Flumini var dog ikke helt det vi havde håbet på, så bilen er et must for at tage ud og besøge andre strande og steder.

Villa Topazio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Topazio
Villa med 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2016
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

En dejlig familierejse

Vi valgte Villa Topazio på Sardinien, da vi var en stor familie af 9 voksne og 4 børn, der rejste. Huset er rummeligt og rart. Godt pool område, men poolen er dyb, så børnene ikke kunne stå i poolen.
Stort udendørs køkken med masser af plads til os alle.
Gåafstand til restauranter og købmand.

Vi lejede en bil (som er et must på øen) og tog et par gange over til østkysten og Costa Rai. Her findes fine, hvide strande med klart turkisblå hav. Der er også en strand 200 meter fra huset, som tilbyder god badning, men det er ikke så smuk. Vi er meget tilfredse med opholdet i dette fine hus på denne utrolig smukke ø.

Anbefaling til kommende gæster

Restaurant: Clipper -bare en kilometer fra huset. Godt udvalg fra det italienske køkken spænder fra kød til fisk og skaldyr. God service, god mad. God hvis du har børn, da der også er en legeplads til dem.

Strande på den østlige side cirka 40 minutters kørsel: Costa Rei, Cala Sinzias

Kør selv fra Flumini og ned hele kystvejen mod syd. Her bliver man mødt af smukke udsigter og små strande, der er et besøg værd.

Villa Topazio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Topazio
Villa med 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 9 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map