Villa i Flumini på Sardinien

Villa Topazio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Topazio ligger i et beboelseskvarter, kun ca. 200 meter fra stranden Flumini i Quartu Sant'Elena. Der er ca. 20 km. til Cagliaris lufthavn fra boligen. Indkøbsmuligheder og restauranter finder man ca. 1 km. fra villaen.

Her har du rengøringsassistent

Vær opmærksom på, at der fem gange om ugen kommer en rengøringsassistent og gør rent i boligen, og at der til villaen er tilknyttet en havemand, der også sørger for at poolen er ren. N.B.: Der er ikke indendørs køkken i villaen.

Læs mere om Villa Topazio

Villa med 10 sovepladser:
- Villaen er rummelig (ca. 250 m²), og har udover egen pool og terrasse også privat tennisbane - det koster dog penge at anvende tennisbanen med belysning om aftenen - og udendørs køkken med stort marmorspisebord. En lille trappe fører til verandaen og hoveddøren. Villaen er i to plan. I stueetagen finder du opholdsstue, badeværelse med bruser og to soveværelser, hvert med to enkeltsenge. På første sal finder du soveværelse med dobbeltseng samt to øvrige soveværelser med dobbeltseng, begge med eget badeværelse med bruser. Villaen er i øvrigt udstyret med udendørs bruser, vaskemaskine, opvaskemaskine, dvd-afspiller og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map