Villa i Flumini på Sardinien

Villa Topazio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Topazio ligger i et beboelseskvarter, kun ca. 200 meter fra stranden Flumini i Quartu Sant'Elena. Der er ca. 20 km. til Cagliaris lufthavn fra boligen. Indkøbsmuligheder og restauranter finder man ca. 1 km. fra villaen.

Her har du rengøringsassistent

Vær opmærksom på, at der fem gange om ugen kommer en rengøringsassistent og gør rent i boligen, og at der til villaen er tilknyttet en havemand, der også sørger for at poolen er ren. N.B.: Der er ikke indendørs køkken i villaen.

Læs mere om Villa Topazio

Villa med 10 sovepladser:
- Villaen er rummelig (ca. 250 m²), og har udover egen pool og terrasse også privat tennisbane - det koster dog penge at anvende tennisbanen med belysning om aftenen - og udendørs køkken med stort marmorspisebord. En lille trappe fører til verandaen og hoveddøren. Villaen er i to plan. I stueetagen finder du opholdsstue, badeværelse med bruser og to soveværelser, hvert med to enkeltsenge. På første sal finder du soveværelse med dobbeltseng samt to øvrige soveværelser med dobbeltseng, begge med eget badeværelse med bruser. Villaen er i øvrigt udstyret med udendørs bruser, vaskemaskine, opvaskemaskine, dvd-afspiller og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Topazio

Læs personlige anmeldelser af Villa Topazio som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Topazio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Topazio

En dejlig familierejse

Vi valgte Villa Topazio på Sardinien, da vi var en stor familie af 9 voksne og 4 børn, der rejste. Huset er rummeligt og rart. Godt pool område, men poolen er dyb, så børnene ikke kunne stå i poolen.
Stort udendørs køkken med masser af plads til os alle.
Gåafstand til restauranter og købmand.

Vi lejede en bil (som er et must på øen) og tog et par gange over til østkysten og Costa Rai. Her findes fine, hvide strande med klart turkisblå hav. Der er også en strand 200 meter fra huset, som tilbyder god badning, men det er ikke så smuk. Vi er meget tilfredse med opholdet i dette fine hus på denne utrolig smukke ø.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Topazio

Det bedste ved Villa Topazio var helt klart poolen, som vi havde en masse glæde af.
Køkkenet var dog ikke helt veludstyret, når vi skulle mad til hele familien. Air-condition var heller ikke den bedste. Men huset var fint og stort nok til 10 personer.

Læs mere
 
search map