Villa i Costa Rei på Sardinien

Ville Rei Sole

 
Ville Rei Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ville Rei Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sardinien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ville Rei Sole ligger ca. 400 meter fra den smukke Piscina Rei strand med hvidt sand. Her finder du en række selvstændige villaer omgivet af grønne haver hvor der er grill og udendørs brus.

Der er minimarked ca. 400 meter fra villaerne, og nærmeste restaurant ligger i samme afstand. Costa Rei centrum hvor du finder flere indkøbsmuligheder, udlejning af scootere og cykler, diskotek, apotek osv, ligger ca. 2,5 km væk.

Læs mere om Ville Rei Sole

Villaerne er ideelle for familier der ønsker en afslappet ferie i komfortable boliger. De råder alle over aircondition i alle rum (undtagen på badeværelserne), opvaskemaskine, vaskemaskine, komfur med ovn og mikrobølgeovn samt egen overdækket terrasse med bord og stole, direkte i forbindelse med haven. Hvis ønsket, kan du bestille en kok til at tilberede en traditionel middag i din feriebolig eller få ekstra rengøring midt på ugen (mod tillæg).

Lejlighederne på Ville Rei Sole

Treværelseshus med 4 sovepladser (halvdelen af tofamilierhus)

Boliger på ca. 80 m² som ligger i to-familieshuse. De består af opholdsstue med spisebord, sofa og satellitfjernsyn, køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine samt mikrobølgeovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng og to badeværelser / toiletter. Uden for stuen finder du en stor overdækket terrasse som har forbindelse direkte til græsplanen, og som er møbleret med bord og stole. I haven er der grill og udendørs brus. Parkeringsplads på vejen ved villaen. I huset finder du desuden vaskemaskine samt aircondition anlæg i alle værelser undtaget badeværelserne.

Fireværelseshus med 6 sovepladser (selvstændigt hus)

Boliger på ca. 120 m² som ligger i selvstændige huse. De består af opholdsstue med spisebord, sofa og satellitfjernsyn, køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine samt mikrobølgeovn, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng og to badeværelser / toiletter. Ud for stuen finder du en stor overdækket terrasse som har direkte forbindelse med græsplanen, og som er møbleret med bord og stole. I haven er der grill og udendørs brus. Parkeringsplads på vejen ved villaen. I huset er der desuden vaskemaskine samt aircondition anlæg i hvert værelse, undtagen på badeværelserne.

Skjul teksten
 
 
search map