Feriebolig i Costa Paradiso på Sardinien

Appartamenti Belvedere

 
Appartamenti Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Costa Paradiso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighederne Belvedere ligger på et udsigtpunkt i den skønne natur i Costa Paradiso i en vedligeholdt villa, hvorfra man kan nyde en smuk panoramisk udsigt helt fra Asinara-bugten til Korsika.

Her får du skøn natur og eget udeområde

Alle lejligheder har privat udendørsområde med bord og stole og er enkelt indrettede. Man bor her midt i den skønne natur og har rig mulighed for at slappe af i de skønne omgivelser. Der er for øvrigt kun 1,5 km til havet herfra. I området Costa Paradiso finder man flere restauranter og barer, og kun 700 meter fra villaen finder man en lille by, hvor der er bageri, købmand, restaurant mm.

Læs mere om Appartamenti Belvedere

Lejlighederne på Appartamenti Belvedere

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af et enkelt værelse, hvor man har indrettet et opholdsstueområde med køkkenhjørne, et natområde med to sovepladser samt et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har derudover en terrasse (ca. 15 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med to sovepladser samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har derudover en terrasse (ca. 15 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har derudover en terrasse (ca. 15 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Belvedere som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Appartamenti Belvedere

Ferie på Sardinien

Meget venlig modtagelse, selvom vi ankom meget sent (kl. 02.00). Dejlig lille lejlighed med en fantastisk udsigt, dog lidt langt til indkøbsmuligheder. Det nærmest supermarked var i den dyre ende, vi fandt dog et LD marked ca 15 minutters kørsel væk. Blev dog invaderet af myrer, dem klarede vi med noget gift. Ellers fred og ro - det var udenfor højsæsonen

Læs mere

Hvilken udsigt

Lidt vanskeligt at finde på egen hånd 1 gang, men vi blev fint ledt frem af udlejeren. Fantastisk solnedgang over havet. Fred og på trods af at det er et relativt stort feriehusområde. Udmærkede små supermarkeder i nærheden. Terassen sparsomt møbleret. Fin lejlighed med ok køkken - tag selv de mest nødvendige remedier med. Aircon ville have været fint i juli-august

Læs mere

ro og fred og en fantastisk udsigt.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Belvedere

Læs mere

Dejlige uger i Costa Paradiso

Vi brugte to uger i lejligheden til 2/4 personer. Stedet har en fantastisk udsigt udover Costa Paradiso-området, og fra terassen kan man nyde nogle skønne aftener her.

Selve området er meget klippet, hvilket strandene også bærer præg af. Vil man til den strand, som der er i byen kræver det således 20 min. gåtur langs klipperne ad en anlagt sti/trapper. Vil man have kort til stranden skal man derfor ikke vælge dette område. Derudover er der dog utrolig smukt og området er præget af mange italienske turister. Er man til et stort udvalg af restuaranter skal man ej heller vælge dette område - idet der kun er knap en håndfuld restauranter/barer.

Vi havde lejligheden til 2/4 personer, som består af en stue/køkken/spisestue, to badeværelser, et værelse og udgang til en meget lille gårdhave samt den mindste terasse i boligkomplekset. Der var ingen væsentlige mangler - med undtagelse af nogle pærer, som ikke fungerede. Vi havde selv taget de mest basale køkkenting med - men var enige om at vi sagtens kunne have klaret os uden dette. Det største minus ved lejigheden er at hver gang naboer bruger vand høres der en hylen på badeværelserne (særligt fra det badeværelse der ligger op til soveværelset). Derudover kunne man godt have brugt lidt penge på badeforhæng - hver gang man gik i bad blev badeværelset oversvømmet. Ved varme temparaturer kunne man ligeledes savne AC. De her nævnet mangler opvejes i høj grad af den fantastiske udsigt.
Lejligheden ligger højt - og når man skal ned i byen for at handle el.a kræver det en køretur for at komme dertil. Så regn ikke med at du kan gå ned til byen m.v.

Læs mere

Jens og Birgit fra Silkeborg boede på Appartamenti Belvedere i Costa Paradiso fra d. 19. til d. 30. september 2011.

Vi havde en fin tur til Sardinien.
Fin service hvor vi hentede nøglen, han kørte med os ud til lejligheden ca. 25 km hver vej,og vi skulle ikke lægge de 100eur. i depositum, så en fin oplevelse allerede ved ankomst.
Lejligheden er der ikke så meget at sige til vi har vel fået hvad vi har betalt for. Der kunne godt være lidt mere/bedre service bruseforhænget burde udskiftes,der burde også være hynder til havemøblerne, og måske et par liggestole. Men beliggenheden var lige efter vores smag, en fantastisk udsigt.
Det er sikkert ikke sidste gang vi har besøgt Sardinien, vi har nu kørt det spændende nord tyndt, næste gang kunne det måske være Bosa som base, og så udforske det midterste af øen, og det bliver uden tvivl in-italia som skal stå for boligen

Læs mere
 
search map