Feriebolig i Costa Paradiso på Sardinien

Appartamenti Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighederne Belvedere ligger på et udsigtpunkt i den skønne natur i Costa Paradiso i en vedligeholdt villa, hvorfra man kan nyde en smuk panoramisk udsigt helt fra Asinara-bugten til Korsika.

Her får du skøn natur og eget udeområde

Alle lejligheder har privat udendørsområde med bord og stole og er enkelt indrettede. Man bor her midt i den skønne natur og har rig mulighed for at slappe af i de skønne omgivelser. Der er for øvrigt kun 1,5 km til havet herfra. I området Costa Paradiso finder man flere restauranter og barer, og kun 700 meter fra villaen finder man en lille by, hvor der er bageri, købmand, restaurant mm.

Læs mere om Appartamenti Belvedere

Lejlighederne på Appartamenti Belvedere

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af et enkelt værelse, hvor man har indrettet et opholdsstueområde med køkkenhjørne, et natområde med to sovepladser samt et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har derudover en terrasse (ca. 15 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med to sovepladser samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har derudover en terrasse (ca. 15 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har derudover en terrasse (ca. 15 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map