Ferieboliger og hoteller i Costa Paradiso

Stranden Li Cossi ved Costa Paradiso
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Costa Paradiso er karakteriseret af de smukke røde klipper, som omgiver de mange små bugter. Skal du på badeferie på paradiskysten, kan det anbefales at tage snorkeludstyret med. Området er således ikke blot kendt for sine idylliske strande, men også for at byde på spændende oplevelser under havoverfladen. Der ligger da også et dykkercenter lige her i Costa Paradiso, og ude til havs tiltrækker det dybe vand dykkere fra nær og fjern.

For de fleste besøgende er det dog primært de mange små bugter inde på land med mange idylliske strande mellem Castelsardo og Santa Teresa di Gallura, som lokker. Selvom kyststrækningen er et populært rejsemål, er det som regel alligevel muligt at finde en forholdsvis uforstyrret lille strand, hvis du vil lidt væk fra de andre turister.

Udover de flotte røde klipper er landskabet ved Costa Paradiso karakteriseret af middelhavs-vegetation, som kan opleves på naturskønne vandre- eller cykelture i området.

Kort over Costa Paradiso

Klik på kortet herunder for et hurtigt overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferie på hotel eller i ferielejlighed?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder på Sardinien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Costa Paradiso. Ved du allerede, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Ellers kan du tjekke det fulde udvalg og eventuelt lade dig inspirere af mulighederne. 

Har du spørgsmål om de forskellige boliger, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Sardinien har flere internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Costa Paradiso, er den nærmeste Olbia lufthavn, men inden for næsten samme rækkevidde er lufthavnen ved Alghero. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling, Norwegian og SAS, der flyver hertil fra det meste af Europa. 

Da udvalget af ruter til lufthavnene jævnligt ændrer sig, bør du søge aktuel information om ruter og flyselskaber i søgemaskinen her på In-italia. Du kan samtidigt nemt sammenligne priser på flyrejser fra de forskellige flyselskaber, der flyver til Sardinien.

Der kører bus til Costa Paradiso, men det er dog som regel betydeligt hurtigere at køre hertil i bil. Lejer du for eksempel en bil med afhentning i lufthavnen, kommer du også nemt rundt til strande og seværdigheder i løbet af ferien uden at skulle bekymre dig om, hvornår den sidste bus kører.  

Restauranter og indkøb

Costa Paradiso er en lille turistby, men dog byder på flere restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Vil du handle ind, kan det også anbefales at besøge markedet i for eksempel Santa Teresa di Gallura, hvor du kan få mange af de lokale delikatesser.

Læs mere om Costa Paradiso

Udflugter

Du kan uden problemer få det meste af ferien til at gå med at dase på de dejlige strande her på det nordlige Sardinien. Men trænger du til en pause fra sol & strand, er der dog også masser af muligheder for at tage på spændende udflugter i regionen. 

Der er for eksempel ikke langt til den kønne by Castelsardo, som ligger malerisk på et klippefremspring på Sardiniens nordvestlige hjørne. Den charmerende og meget farverige by stammer fra 1100-tallet og har formået at bevare meget af sin oprindelige atmosfære. Trods sin lille størrelse finder du flere gode restauranter og trattoriaer i byen, som især er gode til fiske- og skaldyrsretter. 

Skjul teksten
 
 
search map