Anmeldelser af Residence La Ciaccia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence La Ciaccia

Læs personlige anmeldelser af Residence La Ciaccia som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Ciaccia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Autentisk og roligt

Dejligt lille feriested. Rigtig god service i receptionen - stor villighed til at hjælpe. Super god lejlighed. Restauranten er god - det kan dog være en del støj derfra, da de først lukker kl. 24 (vi havde lejlighed direkte ud til restauranten.

Ciaccia som feriedestination

LaCiaccia er en rolig og fin feriedestination. Et godt udgangspunkt for at se vest- og nordkysten. Skal dog have bil til rådighed. Godt udgangspunkt for at vandre og cykle. Kan være kedeligt for børn. Der er en rigtig god bager i byen. En super grønthandler, der høster afgrøder til dagen. Fint lille supermarked - dog med en ualmindelig arrogant og elendig betjening ved kassen.

Residence La Ciaccia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence La Ciaccia
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med udeområde)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Udmærket hotel i et stille område

Lille hotel med venligt personale. På den anden side af gaden ligger et supermarked med gode åbningstider og inden for et kvarters kørsel er der flere gode strande.
Et godt sted til afslapning uden for mange turister.

Der er lidt langt til "resten" af Sardinien - 1.15 til Alghero lufthavn, 45 min. til shoppingcentrene i Sassari - men god hjælp at hente i receptionen.

Anbefaling til kommende gæster

Snak med de lokale. De fleste vil gerne fortælle om gode steder at besøge eller dele oplevelser med dig, også selvom deres engelsk er lige så godt/dårligt som dit engelsk.

Residence La Ciaccia
Rent og pænt

det kunne være rart med nye håndklæder hver 3-5 dag/ adgang til vaskeri
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence La Ciaccia
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med udeområde)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

menukortet er kun på italiensk og tjenerne taler ikke engelsk
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map