Ferieboliger og hoteller i Chia

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Chia er en lille, smuk oase beliggende ca. 50 km syd for Sardiniens hovedby Cagliari. Her finder du eventyrlige, hvide sandstrande, turkisblåt hav, klipper og et rigt dyreliv, der bl.a. omfatter flamingoer!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Arkæologisk vigtig

Chia er (sammen med Bithia - som er navnet på den antikke by, der blev grundlagt 6-7.000 f.Kr., men som ikke længere findes) en af de vigtigste arkæologiske områder på Sardinien. Her har man fundet levn fra 700 f.Kr, og som ved så mange andre steder langs kysten, så opførte man dengang forsvarsværn mod bl.a. barbarerne og spanierne. I Chia kan man se et velbevaret eksempel på sådan et forsvarsværn, nemlig et tårn, der er dateret tilbage til 1600-tallet. Vil man vide mere om dette områdes historie bør man besøge det arkæologiske museum i Domus de Maria eller Cagliari. Desuden kan man ca. 40 km fra Chia i Santadi finde grotterne Is Zuddas, som er i blandt de ældste i Europa.

Gode surf-områder

Chia er ud over at være en arkæologisk legeplads, et paradis for surfere, idet der findes mange gode surf-områder langs kysten, som også værdsættes af andre vandaktivister.

Smukkere og mere eksotiske omgivelser finder du ikke mange steder i Italien.

Læs mere om Chia

Skjul teksten
 
 

Populært på Sardinien

search map