Feriebolig i Castelsardo på Sardinien

Residenza Le Farfalle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her på Residenza le Farfalle bor du i komfortable lejligheder, som kan rumme op til 6 personer, og du kan slappe af på din egen balkon eller terrasse. Du er omgivet af et grønt landskab, og bor tæt på indkøbsmuligheder og pittoreske Castelsardo med sine restauranter og barer. Her findes en tilhørende pool, hvor du kan glæde dig til skønne badestunder.

Du kan nyde både havet og landsbyen

Eftersom du bor på en rolig beliggenhed, lidt inde i landet men kun 6 km. fra kysten, kan du få en variationsrig ferie og udforske både den smukke kyst og landsbyen, som dufter af lavendel og timian. Længes du efter sol og bad, og vil du besøge den kendte "Bond-strand", skal du begive dig til Spiaggia della Pelosa oppe ved Stintino, som ligger ca. 68 km. væk. Dette anses som en af øens fineste strande, og den er blandt andet kendt for sit meget klare, turkisfarvede vand. Vil du derimod ud på en, for øjet, oplevelsesrig udflugt, kan du køre med bil ned til middelalderbyen Bosa, en af Sardiniens mest populære byer, for siden at køre op langs kysten til Alghero.

Der er også Castelsardo, som ligger ca. 10 km. væk, en meget fin og pittoresk, lille by, som er udnævnt til at være en af øens smukkeste småbyer. Den farverige by står i flot kontrast til middeladerborgen, som står på toppen af bakken, og helheden sætter dig i den rette, sardiske stemning. Her kan du teste det gode, sardiske køkken på en af byens hyggelige restauranter, og afslutte middagen med et godt glas. Altsammen efter en dag, hvor du har slentret rundt i de smalle stræder og nydt udsigten.

Godt at vide om Residenza le Farfalle

På grund af beliggenheden vil vi anbefale dig, at du kommer med bil. Parkering findes. Hvis du en dag får lyst til at lade bilen stå, kan du altid tage bussen, som stopper ca. 300 m. væk, og som kører dig til Castelsardo og Sassari, hvor du har et større udvalg af det meste. Wi-Fi findes på stedet, men kan ikke klare tunge downloads som f.eks. spil eller film. Har du ikke din egen cykel med kan du leje en, afhængigt af tilgængelighed.

OBS: Ankomst efter kl. 23.30 er ikke muligt.

Du bor i fine, lyse lejligheder

De 28 lejligheder på to etager og har enten balkon eller terrasse. Samtlige er komfortabelt udstyret med aircondition, Wi-Fi, tv, vaskemaskine, køleskab, mikroovn, strygejern og strygebræt, badeværelse og hårtørrer.

Læs mere om Residenza Le Farfalle

Læs om lejlighederne på Residenza Le Farfalle

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residenza Le Farfalle

Læs personlige anmeldelser af Residenza Le Farfalle som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Le Farfalle. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residenza Le Farfalle

Bedømmelse af Residenza Le Farfalle

Alt var perfekt!

Læs mere

Sardininen - Castelsardo

Dejligt, dejligt område - lidt irriterende ikke at have havudsigt og synes kökken i lejlighed er mangelfuldt udrustet.
Håndkläder er ikke af speciel god kvalitet

Læs mere

Bedømmelse af Residenza Le Farfalle

Læs mere

Dejligt sted

Dejligt sted med gode muligheder for afslapning og badning. Man er afhængig af bil, hvis man skal se noget af øen eller blot handle.

Læs mere
 
search map