Hotel i Castelsardo på Sardinien

Hotel Pedraladda

 
Hotel Pedraladda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pedraladda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelsardo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

At sol og badeferie er i fokus når ferien går til Sardinien er en selvfølgelighed for mange, men det kan være svært at finde et overnatningssted i nærheden af en rigtig by, som samtidig ligger ved kysten. Men det gør pittoreske Castelsardo, som absolut er et besøg værd, og på Hotel Pedraladda er du kun 600 meter derfra.

Dejlig udsigt over Asinara-bugten

Fra hotellets dejlige og store solterrasse, hvor man har placeret poolen (13 x 20 m) med børnebassin, solsenge og parasoller, har du en dejlig udsigt over den charmerende by og Asinara-bugten. Havet ligger lige nedenfor, og foretrækker du at nyde solen på standen, er der mulighed for at tilkøbe strandservice (solseng og parasol) på stedet.

Hotel Pedraladda har en lobby, hvor du også finder receptionen. Der er en bar, hvor du kan købe forfriskninger og snacks i dagens løb, samt to restauranter at vælge imellem. La Terrazza serverer a la carte og du kan nyde maden under åben himmel, når vejret tillader det - deraf navnet La Terrazza. Den anden restaurant hedder Pedraladda og er åben 7 dage om ugen. Her tilbydes buffet med retter fra det regionale køkken, men også fra det øvrige Middelhav.

Læs mere om Hotel Pedraladda

Underholdning for alle

I højsæsonen - fra omkring midten af juni til midten af september - arrangeres forskellige former for underholdning på hotellet: acqua-dance, latinamerikanske dansekurser, miniclub for børn over 3 år og aftenunderholdning med musik og show.

Ny dag-ny strand

Der er meget at se og gøre på en rejse til Sardinien, men frem for alt, er der mange fantastiske strande at vælge imellem. Hvis du foretrækker at lade bilen stå, er der busholdeplads lige ved hotellet. Hvis du har brug for tips og råd til, hvad du kan opleve i området, så henvender du dig bare i receptionen, som vil gøre deres yderste for at hjælpe dig.

Komfortable værelser i sardisk stil

Hotel Pedraladdas 112 værelser har alle telefon, satellit-TV, minibar, aircondition og badeværelse med toilet, bruser samt hårtørrer. Hvis du betaler lidt mere, er det muligt at få værelse med balkon mod havet. Mod tillæg kan du benytte hotellets wi-fi ved receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Pedraladda

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Pedraladda

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pedraladda som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pedraladda. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Pedraladda

Fint familiehotel i en fredelig by

Vi var her en uge i juli 2013. Hotellet var fint, pænt og rent. Betjeningen i receptionen var venlig. Vi spiste kun morgenmad på hotellet (ikke frokost og aftensmad) Morgenmaden var ok, men efter skandinavisk smag var der lidt for meget kage og søde sager. Poolområdet var fint til børnene, med et lidt fladt område og et lidt dybere. Der var vandgymnastik på faste tider og det var lidt støjende. Der blev også spillet musik hele dagen (den samme hele ugen) og man skulle bruge badehætte. Der var flest italienere på stedet og aktiviteterne var lagt op til dem. Hotelstranden kunne kun benyttes med badesko. Der var restauranter i gåafstand fra hotellet. Vi benyttede Tripadvisor for at finde de bedste. Det var nemt at komme rundt på øen med lejebil og tage på udflugter til strande og andre byer. Alt i alt en positiv oplevelse og et fint hotel for familier.

Læs mere

TIDLIG FERIE

Vi har tilbragt 5 nætter på Pedraladda i junior suite med halvpension 1 - 5 maj 2014
Første aften var der hundekoldt overalt - men næste aften blev der tændt for varmen. Der var dog stadig så koldt på værelset, at vi vågnede flere gange om natten og frøs. Vi fandt alt hvad der var af tæpper i skabene, men det var alligevel rigtig koldt. Neglige'en og det tynde undertøj forblev i kufferten.


Gulvet var så koldt, at vi ikke kunne gå med bare fødder. Det eneste, der kunne få os til at fjerne tæppet om morgenen, var tanken om det varme vand i bruseren. Det var rigtig ærgerligt for hotellet var eller fint nok og betjeningen var der ikke noget at udsætte på.
Dog kunne vi ikke få udleveret håndklæder til standen - det var ikke sæson. Men vi havde da vore tykke tæpper. Stranden var hyggelig at tilbringe nogle timer i fuld sol på.
Nu er jeg tilbage på arbejde og hoster uafbrudt.

Læs mere

Skuffende

Hotellet var en smule skuffende, da værelset og resten af stedet slet ikke levede op til billederne. Hotellet ser en smule faldefærdigt og slidt ud flere steder, og musikken ved poolen om dagen, som var alt for høj, var ret belastende. Derudover lugtede vores skab på værelset så meget, at vores tøj kom til at lugte enormt. Alt i alt acceptabelt men dog en ret stor skuffelse i forhold til til noget høje pris.

Læs mere

Camilla med familie fra Stockholm i Sverige boede på Hotel Pedraladda i Castelsardo den 28.-30 juni 2012. Derefter fortsatte turen til Residence Cristal Blu i Santa Teresa di Gallura.

Vi er meget tilfredse med indkvarteringen på Sardinien! Udsigten fra Hotel Pedraladda var helt vidunderlig og restaurant i hotellet ligeså. Der ligger ingen øer ud for, så det er bare havet og horisonten - det er specielt! Vi kan godt lide strandbarer, men der var ingen på den nærmeste strand, ingen is eller drikke. Det tog temmelig lang tid i bil over bjergene fra Olbia lufthavn til Castelsardo, men vi tog måske ikke den bedste rute ..
Hotel Pedraladda virker til at at være et minihotel for italiensk charter for der var vandgymnastik og leg i poolen og værter, der gik rundt om dagen og underholdte med et show i aften. Vi var kun der en aften, og det var ikke så mange folk på hotellet om natten, så alt følte dog meget smagfuldt (på trods af charter). Vi ville elske at bo på hotellet igen og kan anbefale det til andre. Både i Castelsardo og Santa Teresa mødte vi næsten kun italienske turister. Det er godt, fordi så er det mad af god kvalitet og vin, kaffe og is;)
Wow, det blev langt, men håber I kan have nytte af teksten til andre rejsende. Selvom vi egentlig ikke rigtig vil have dem til at tage dertil og opdage La Dolce Vita!

Læs mere

Svend og Else fra Brøndby boede på Hotel Pedraladda i Castelsardo fra d. 5. til d. 12. september 2011.

Synd man ikke gør noget, for at lave et meget mere hyggeligt sted, hvor vi spiste vores morgenmad, i deres restaurant, det var meget ”hvidt i hvidt”.

Der gik 4 dage før vi fik listet et smil ud af den pige der stod i baren den dag vi kom, det betyder så meget man yder en god kundeservice…. (var det fordi vi kun taler engelsk ?)

En morgen spurgte vi, om vi kunne få noget varmt kaffe, hos hende der var ansvarlig for morgenmaden, hun sagde intet, gav mig ”killer looket” og drejede om og gik ud i køkkenet ??? kom tilbage og satte varm
Kaffe uden et blik på os – meget underlig behandling, det har vi godt nok aldrig prøvet før ??

Vi havde bestilt ”middag ved sterinlyset skær” om lørdagen – man gjorde jo meget ud af at reklamere for det, men da vi kom om lørdagen, og vi spurgte til det, så lignede personalet i receptionen et stort
Spørgsmålstegn, og vi fik af vide, at det var der jo ikke sæson for længere, man havde bare lige glemt at give os besked, og på trods af det, så kunne vi læse om det resten af den tid vi har på hotellet.

Nu kunne vi godt lyde som om, vi er nogle rigtige brokkehoveder, det er vi ikke, vi er faktisk meget rare og omgængelige – men vi arbejder selv et sted, hvor man gør rigtig meget ud af kundeservide, det gør jo
Også at man vil anbefale hotellet til andre, men det tør vi godt nok ikke her, vi håber ikke, I bare sletter vores mail, og så er det jo det - for så lærer personalet på hotellet jo ikke noget

Læs mere

Lars fra Aarhus boede på Hotel Pedraladda i Castelsardo fra d. 8. til d. 18. juli 2011.

Turen gik udemærket.
Hotellet levede op til vores forventninger. De kunne dog godt forbedre nogle små detaljer:
- Gratis Wifi på værelserne og ikke kun i lobby.
- En væg med brochurer fra forskellige udbydere af aktiviteter, så vi kunne få lidt inspiratation.
De havde kun fra biludlejeren og besked om det som de selv kunne hjælpe med at arrangere
jeg er sikker på at andre arrangører også deler ud af dem

Læs mere
 
search map