Hotel i Castelsardo på Sardinien

Hotel Pedraladda

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At sol og badeferie er i fokus når ferien går til Sardinien er en selvfølgelighed for mange, men det kan være svært at finde et overnatningssted i nærheden af en rigtig by, som samtidig ligger ved kysten. Men det gør pittoreske Castelsardo, som absolut er et besøg værd, og på Hotel Pedraladda er du kun 600 meter derfra.

Dejlig udsigt over Asinara-bugten

Fra hotellets dejlige og store solterrasse, hvor man har placeret poolen (13 x 20 m) med børnebassin, solsenge og parasoller, har du en dejlig udsigt over den charmerende by og Asinara-bugten. Havet ligger lige nedenfor, og foretrækker du at nyde solen på standen, er der mulighed for at tilkøbe strandservice (solseng og parasol) på stedet.

Hotel Pedraladda har en lobby, hvor du også finder receptionen. Der er en bar, hvor du kan købe forfriskninger og snacks i dagens løb, samt to restauranter at vælge imellem. La Terrazza serverer a la carte og du kan nyde maden under åben himmel, når vejret tillader det - deraf navnet La Terrazza. Den anden restaurant hedder Pedraladda og er åben 7 dage om ugen. Her tilbydes buffet med retter fra det regionale køkken, men også fra det øvrige Middelhav.

Læs mere om Hotel Pedraladda

Underholdning for alle

I højsæsonen - fra omkring midten af juni til midten af september - arrangeres forskellige former for underholdning på hotellet: acqua-dance, latinamerikanske dansekurser, miniclub for børn over 3 år og aftenunderholdning med musik og show.

Ny dag-ny strand

Der er meget at se og gøre på en rejse til Sardinien, men frem for alt, er der mange fantastiske strande at vælge imellem. Hvis du foretrækker at lade bilen stå, er der busholdeplads lige ved hotellet. Hvis du har brug for tips og råd til, hvad du kan opleve i området, så henvender du dig bare i receptionen, som vil gøre deres yderste for at hjælpe dig.

Komfortable værelser i sardisk stil

Hotel Pedraladdas 112 værelser har alle telefon, satellit-TV, minibar, aircondition og badeværelse med toilet, bruser samt hårtørrer. Hvis du betaler lidt mere, er det muligt at få værelse med balkon mod havet. Mod tillæg kan du benytte hotellets wi-fi ved receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Pedraladda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map