Hotel i Cardedu på Sardinien

Hotel Corte Bianca

 
Hotel Corte Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Corte Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cardedu og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Corte Bianca holder en høj klasse og tilbyder al den komfort du behøver til en god ferie. Foruden de fine omgivelser og den vidunderlige kyst, er det let at komme ned i gear og bare nyde ferien.

Et sted for dine smagsløg

Sardinien både spiser og drikker du godt, og det gør du også her. Til morgenmad serveres en stor buffet, og når det er tid til frokost, kan du frekventere Beach Grill Restaurant, som ligger nede på stranden. Middagen serveres i restauranten, hvorfra der er udsigt over poolen, og der er naturligvis lokale specialiteter på menuen.

Læs mere om Hotel Corte Bianca

Hotellet har privat strand

Da du befinder dig på en ø, som er et perfekt valg til herlige sol og badestunder, er der mange fordele. Hotellet har sin egen private strand, hvor du har adgang til solsenge og parasoller. Vælger du at bo i en juniorsuite eller suite, kan du ligge i første parket på stranden, mens de øvrige værelsestyper får plads lidt længere væk fra vandet (fra 3. række og op), men du kan betale for at komme tættere på vandet, hvis du ønsker. Foretrækker du poolen, kan det naturligvis også lade sig gøre, for hotellet har et fint lille poolområde med solsenge. Når du har lyst til en forfriskning, kan du benytte strandbaren, som serverer kølige forfriskninger.

Tag dagen som den kommer

Det bedste ved at feriere på Sardinien er, at du virkelig kan tage dagen, som den kommer, og at der ikke er noget specielt, som du skal gøre. De fleste tilbringer dagene med at slikke sol, og da vandet er krystalklart, er det også perfekt til dig, som gerne vil snorkle. Du kan starte dagen med en joggingtur på stranden, eller gå lange aftenture mens du ser solen gå ned. Mountainbikes kan lejes på stedet, hvis du får lyst til at se omgivelserne på to hjul.

For dig som har lyst til at være aktiv

I højsæsonen er der lettere underholdning og sportsaktiviteter på hotellet. Der er mulighed for tennis, fitness og et massageområde, hvis du har lyst til at lade dig forkæle. Børnene har et legeområde, hvor de kan møde nye venner. På området er der også en såkaldt bazar og tobakskiosk, og ønsker du et lidt større udvalg, kan du tage til Cardedu, hvor der er restauranter, barer og madbutikker. For tips og råd til hyggelige udflugter i området, samt shuttelservice til Tortoli-Arbatax kan du henvende dig i receptionen, så får du al den hjælp du behøver.

Charmerende værelser

Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, og de er alle pænt indrettet i charmerende "boutique-stil" og dejlige farver. Alle har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar og badeværelse med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map