Ferieboliger og hoteller i Cardedu

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cardedu er en "ung" by med blot et par tusind indbyggere, men på trods af den begrænsede størrelse, er der supermarked, restauranter, bar, bank og en del småbutikker. Men du kommer ikke her for byens skyld, men pga. omgivelserne og frem for alt for kysten. Du har nemlig en 2 km lang sandstrand (50 m bred flere steder) at udforske, hvilket tilsammen med Bari Sardo giver dig en strækning på ca. 8 km. Udover dette, er der en del små badebugte hvor andet er lige så klart som i en pool. Det grønne landskab står i fin kontrast til det blå hav og de lyse strande.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Opdag flere strande

Sardinien er verdensberømt for sine fantastiske strande og det fantastiske badevand, og fra Cardedu har du mulighed for at opleve flere af dem. Kører du ca. 20 km mod nord, kommer du til byen Arbatax med sine fine strande, og kører du 87 km mod syd, når du Villasimius berømte kyst. Med andre ord, er dette et godt rejsemål for dig, som elsker at tilbringe dagene på stranden eller i vandet.

Læs mere om Cardedu

På øens østkyst

Cardedu ligger på Sardiniens østkyst, og for at komme hertil, kan du enten flyve til Olbia som ligger 180 km nord for byen, eller til Cagliari, som ligger 120 km derfra. Alghero som du har oppe i øens nordvestlige del, ligger ca. 231 km derfra.

Skjul teksten
 
 
search map