Hotel i Capo Coda Cavallo på Sardinien

Hotel Club Baja Bianca

 
Hotel Club Baja Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Club Baja Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Coda Cavallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Club Baja Bianca ligger cirka 9 km fra byen San Teodoro ud til den smukke bugt Marino di Salina Bamba i marinereservatet Tavolara ved Capo Coda Cavallo, nær den berømte strand Cala Brandinchi med kridhvidt sand og krystalklart hav. Hotellet blev færdigbygget i 2005 og er udstyret med alle moderne faciliteter.

Nogle af værelserne er beliggende omkring poolområdet, hvor der også findes snackbar, seperat børnebassin og massagebad samt liggestole og parasoller, der kan benyttes mod betaling. I haven omkring hotellet er der bla. børneklub /"MiniClub" for de 5 til 8 årige og en JuniorClub for børn mellem 9 og 12 år, som sørger for underholdning og forskellige aktiviteter. Underholdningen for de voksne er heller ikke glemt. Om dagen kan du blandt andet deltage i f.eks. aerobic, tennistræning og windsurfing. Om aftenen er der forskellig underholdning (i sommersæsonen) i det udendørs amfiteater. Går du gennem haven ad det anlagte stisystem, kommer du til fin mindre privat sandstrand, hvor du kan leje parasoller og liggestole.

Læs mere om Hotel Club Baja Bianca

Sætter man pris på sportsaktiviteter, finder man på stedet mange forskellige muligheder. Blandt andet kan nævnes fitnesscenter, fodboldbane, aftenoplyste tennisbaner med syntetisk græs, bordtennis, bueskydning samt udendørs fitnessområde med spinningcykler! Der er ligeledes mulighed for at tage dykkerkurser. Udbuddet af aktiviteter kan variere alt efter vejr og periode.

Restauranten har både en indendørsafdeling med aircondition og en stor overdækket terrasse med havudsigt. Hotellet tilbyder halvpension som buffet med et overvældende udbud af lækre retter fra middelhavsområdet. Du vælger selv om du ønsker halvpensionen som frokost eller middag. Der er lokal vin samt vand inkluderet i prisen.

I hotellets underetage finder du skønhedssalonen, hvor du kan bestille forskellige former for velværemassage og skønhedsbehandlinger. Her er også hydromassagebad til 8 personer samt tyrkisk dampbad og solarium.

Læs om værelserne på Hotel Club Baja Bianca

Skjul teksten
 
 
search map