Hotel i Capo Argentiera på Sardinien

Hostel Argentiera

 
Hostel Argentiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hostel Argentiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo Argentiera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hostel Argentiera ligger ca. 400 meter fra stranden og en halv times kørsel fra Algheros lufthavn. Du bor her afsides fra de travle kystbyer som Alghero og Stintino og tæt på Nurra-vandrestierne, hvor minearbejderne engang gravede efter sølv.

Gæsterne finder på stedet reception, parkeringsplads, fjernsynssal, morgenmadsrestaurant og restaurant. Fælles arealer er alle udstyret med aircondition og wi-fi internet-forbindelse. Hostel Argentiera råder også over konferencefaciliteter til 80 personer.

Læs mere om Hostel Argentiera

Trods stedet er klassificeret som hostel, er der faktisk tale om et lille hotel, hvor alle dets 30 værelser er udstyrede med aircondition og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. De største værelser kan rumme op til 4 personer, men der er også værelser til to personer. Forvent dog ikke at indretningen er lige så spændende og smuk som omgivelserne.

Prisen inkluderer italiensk morgenmad, som enhver nordboer vil finde kedelig og alt for lille, medmindre man er vant til en lille kaffe og en trist croissant ved dagens start. Det er dog muligt at købe sig til et større morgenmadsbord (med skinke, ost, yoghurt, brød, marmelade, smør, juice, kaffe eller the) på stedet.
- Standard-værelserne vender mod en mur på hotellets bagside og har mulighed for én ekstra opredning
- Comfort-værelserne vender mod havet, men har ikke alle havudsigt, og har mulighed for én ekstra opredning
- Familie-værelserne er rummelige indeholder to enkeltsenge, som kan samles, og køjeseng. I nogle af dem er der mulighed for yderligere en barneseng

Skjul teksten
 
 
search map