Hotel i Cannigione på Sardinien

Hotel Relais Villa del Golfo & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Foruden et serviceminded personale og flere faciliteter, som bidrager til et behageligt ophold, er der fem forskellige værelsestyper at vælge mellem, hvoraf to har privat pool. Da hotellet ligger i et kuperet terræn, har alle værelser et udendørs område og havudsigt, hvilket er noget som både efterspørges og værdsættes meget af vore gæster.

Nyd både vellavet mad og solnedgange

Hotellet består af flere bygninger, og i hovedbygningen finder du den hyggelige lobby og reception. En etage oppe ligger den dejlige udendørs pool, hvorfra du har en god udsigt over både havet og kysten. Der er solstole og parasoller til din rådighed og pool-baren forsyner dig med både kølige drikkevarer og en god frokost, som du kan nyde i skyggen i de behagelige sofaer, som er placeret rundt om poolen. Hotellet har også sin egen restaurant, Miraluna, som serverer veltillavede retter fra middelhavsområdet, og det er ikke bare maden og drikkevarerne, som smager godt, men der gives også point for den kunstneriske udførsel. Hvis du har lyst til at prøve de typisk sardiske specialiteter kan du besøge hotellets anden restaurant Agriturismo La Colti, som ligger ca. 4½ kilometer derfra. Du kan evt. spørge i receptionen, som gerne hjælper med de praktiske arrangementer. Hvis du ønsker yderligere variation, kan du gå en tur ind til byen Cannigione, hvor der er flere forskellige restauranter at vælge imellem.

Læs mere om Hotel Relais Villa del Golfo & SPA

Gå ikke glip af Sardiniens fantastiske badestrande

Sardinien er kendt som "Europas Caribien" og ikke helt uden grund, for her er vandet både krystalklart, azurblåt og smaragdgrønt. Fra hotellet er der ca. 150 meter til havet, hvor hotellet har sin private strand med solstole og parasoller smukt placeret på et soldæk af træ (mod tillæg). Længes du derimod efter Sardiniens fantastiske sandstrande, kan du bare hoppe på hotellets shuttlebus, som uden ekstra omkostninger kører dig til strandene tanca Manna og Barca Bruciata Beach. Skulle det ikke være nok, kan du altid tage bilen og køre til nogen af øens øvrige og helt vidunderlige strande.

Du behøver ikke blive rastløs

På Hotel Relais Villa del Golfo & SPA finder du foruden den dejlige pool også en SPA som hedder ArmoniA, hvor du kan benytte badstuen, tyrkisk bad og jacuzzi eller forkæle dig selv med en bahandling eller to. Der er en lille gavebutik på stedet samt et mindre fitness-center, og så kan du spille billard eller bridge, hvis du skulle få lyst til forandring. Noget som vi vil anbefale er, at tage med på en af de bådture, som hotellet arrangerer. Foruden en herlig dag til søs, kommer du til at opleve det som øen er mest kendt for, nemlig skærgården. Ud over dette, findes der et bredt udvalg af aktiviteter både til vands og til lands.

Alle værelser har egen udeplads og havudsigt

Der findes fem forskellige værelsestyper, som alle har balkon eller terrasse og havudsigt. Vælger du at bo i en Senior Suite eller Luxury Suite får du desuden din egen lille pool. De værelsestyper som ligger lidt væk fra hovedbygningen har mulighed for at få et lift med hotellets lille golfvogn. Alle værelser er smukt indrettet i typisk sardisk stil, hvilket gælder både farver og udformning.

I hovedbygningen finder du værelserne Classic Deluxe og Superior Deluxe. 150 meter derfra finder du værelserne Suite, Senior Suite og Luxury Suite. Alle værelser har faciliteter som aircondition, satellit TV, wi-fi, værdiboks, telefon, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Superior Deluxe, Suite og Luxury Suites har også te og kaffemaskine, og Luxury Suites som er den bedste værelsestype, har også DVD og radio.

Værelserne på Hotel Relais Villa del Golfo & SPA

Classic Deluxe m. havudsigt og veranda

Soveværelse og badeværelse på ca 25 m². Du har havudsigt fra terrassen (8-10 m²) som er møbleret med bord og stole

Superior Deluxe m. havudsigt og balkon

Soveværelse og badeværelse på ca 25 m². Du har havudsigt fra balkonen (8-10 m²) som er møbleret med bord og stole

Suite m. havudsigt og veranda

Soveværelse, opholdsrum og badeværelse på ca 45 m². Du har havudsigt fra verandaen (15 m²) som er møbleret med bord og stole

Senior Suite m. havudsigt, uteplads og privat pool

Soveværelse (queen-sizeseng), opholdsrum og badeværelse med whirlpool massage bruser og separat toilet på ca 55 m². Disse værelser varierer i udseende og har en større udeplads med behagelige møbler eller have. Til værelset hører der også en privat pool på ca. 25 m² og to solsenge.

Luxury Suite m. havudsigt, terrasse og privat pool

Soveværelse, opholdsrum og badeværelse på ca 65 m². Disse værelser er de bedste på stedet, og gir størst muligt privatliv. Terrassen er på ca. 20 m² og der er også en privat pool på ca. 25 m² og to solsenge. Morgenmaden serveres på værelset. Børn under 12 år er ikke tilladt på disse værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Airone

Baja Sardinia, Sardinien

Grand Hotel Smeraldo Beach

Baja Sardinia, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map