Feriebolig i Cannigione på Sardinien

Cala di Falco Resort

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De lave bygninger, arkitekturen som er præget af en lokal stenart, små torvepladser og detaljer i træ smelter fint ind i landskabet. Resortet føles behageligt og roligt, hvilket nok også skyldes, at området er inddelt i tre: Hotle Il Borgo, Hotel og residence La Rotonda og Villas. Du kan vælge mellem lejligheder og hotelværelser og få lige præcist den ferie du ønsker.

Du får sikkert lyst til at komme tilbage

Det er svært ikke at trives her på Cala di Falco Resort, - ung eller gammel. Beliggenheden er som nævnt fantastisk og resortet ligger badet i grønt med det glitrende vand for dine fødder. Her findes hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er en børnepool. Den største pool har solsenge, parasoller og en bar, hvor du kan købe forfriskninger i løbet af dagen, og er for de gæster som bor på Hotel Il Borgo og Hotel La Rotonda.

Den anden pool, som også har solsenge ligger ved La Rotonda og er til de gæster, som bor i lejlighed eller på Hotel La Rotonda. Hvis der er plads ved poolen på Il Borgo, kan du benytte denne mod betaling, selv hvis du bor i lejlighed. Børnepoolen finder du i miniklub-området, og du betaler en ekstra afgift på stedet for at få adgang til dette område.

Åh, disse vidunderlige strande...

Sardinien er verdensberømt for sine fantastiske strande med det krystalklare vand. Og det bedste ved Cala di Falco Resort er, at du har en af disse skønne strand lige uden for døren. Ud over at du kan tage rundt til øens mange strande på egen hånd, har du også mulighed for at hoppe på den shuttlebus som tilbydes på stedet, og som kører til den gratis strand Mannena. Du kan også, mod betaling, tage Delphina Express (motorbåd) som tager på forskellige ture rundt i skærgården og gør holdt ved forskellige af Costa Smeraldas berømte strande. Hvad siger du til en ny strand hver dag? Det er faktisk muligt på Sardinien! Vi vil dog lige gøre opmærksom på, at børn under tre år ikke kan komme med på disse bådture pga. sikkerheden.

Maden har høj klasse

Resortet tilkører kæden Delphina, som er kendt for sin kvalitet både på standarden, servicen og fremfor alt maden. La Poiana og La Terrazza, sådan hedder de to restauranter, som du kan vælge mellem her på stedet. Hvis man har booket halvpension, serveres maden som buffet på La Poiano, en rigtig god buffet, veltillavet og rigelig. Mod et mindre tillæg kan du spise på La Terrazza, - altså på terrassen med levende lys og panoramaudsigt over kysten. Vi anbefaler at du bestiller bord i god tid, da antallet af pladser er begrænset. Har du behov for specialkost som ex. glutenfri mad, skal du blot nævne det, når du bestiller bord. Vi er overbevist om, at uanset hvilken af restauranterne du vælger, vil du være mæt og tilfreds, når du går derfra. Hvis du vil prøve et andet køkken kan du hurtigt og nemt spadsere til en af de nærliggende restauranter, den første blot 150 meter væk. Cannigiones lille havn ligger ca. 500 meter fra resortet.

Extra information som kan være god at have

For nemheds skyld benyttes kontanter ikke. Som alternativ benytter man en type "kreditkort" som fyldes med det ønskede beløb ved din ankomst, og hvad der måtte være til overs tilbagebetales ved afrejse. Der er fri wifi i receptionen og baren.

Værelser og lejligheder er indrettet i sardisk stil

Interiøret er holdt i lyse farver og i den stil som er typisk for øen. Alle har egen terrasse med to stole og cafébord. Juniorsuiten og suiten har et åbent opholdsrum med sovesofa til et eller to børn. La Rotonda ligger lidt mere roligt og det er her du finder lejlighederne samt nogle af standardværelserne. Slutrengøring betales hjemmefra.

Værelserne på Cala di Falco Resort

Toværelseslejlighed La Rotonda med 2+2 sovepladser

Sovesofa til to børn under 13 år i opholdsrummet, dobbeltværelse til to personer, bad/dusch og WC. Lejlighederne har aircondition, satellit-TV, telefon, værdiboks, hårtørrer og køkkenhjørne.

Dobbeltværelse (Il Borgo) med terrasse (inkl. halvpension)

Værelserne har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks og hårtørrer. Der er terrasse og disse værelser ligger i Il Borgo.

Junior suite (Il Borgo) med terrasse (inkl. halvpension)

Junior suiten er for 2 personer og har et dobbeltværelse samt et opholdsrum med sovesofa til et barn under 13 år. Værelserne har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks og hårtørrer. Der er terrasse og disse værelser ligger i Il Borgo.

Suite (Il Borgo) med terrasse (inkl. halvpension)

Suiten er for 2 personer og har et dobbeltværelse samt et opholdsrum med sovesofa til to børn under 13 år. Værelserne har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks og hårtørrer. Der er terrasse og disse værelser ligger i Il Borgo.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Park Hotel Resort

Baja Sardinia, Sardinien

Il Colonna Hotel Country & Sporting

Porto Cervo, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Populært på Sardinien

search map