Feriebolig i Cannigione på Sardinien

Cala di Falco Resort

Poolen som hører til lejlighederne Poolen som hører til hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De lave bygninger, arkitekturen som er præget af en lokal stenart, små torvepladser og detaljer i træ smelter fint ind i landskabet. Resortet føles behageligt og roligt, hvilket nok også skyldes, at området er inddelt i tre og du kan vælge mellem lejligheder og hotelværelser og få lige præcist den ferie du ønsker.

Du får sikkert lyst til at komme tilbage

Det er svært ikke at trives her på Cala di Falco Resort, - ung eller gammel. Beliggenheden er som nævnt fantastisk og resortet ligger badet i grønt med det glitrende vand for dine fødder. Her findes hele to swimmingpools. Den største pool har solsenge, parasoller og en bar, hvor du kan købe forfriskninger i løbet af dagen, og er for de gæster som bor på Hotellet.

Den anden pool, som også har solsenge er til de gæster, som bor i lejlighed. Hvis der er plads ved poolen der tilhører hotellet, kan du benytte denne mod betaling, selv hvis du bor i lejlighed.

Åh, disse vidunderlige strande...

Sardinien er verdensberømt for sine fantastiske strande med det krystalklare vand. Og det bedste ved Cala di Falco Resort er, at du har en af disse skønne strand lige uden for døren. Ud over at du kan tage rundt til øens mange strande på egen hånd, har du også mulighed for at hoppe på den shuttlebus som tilbydes på stedet, og som kører til den gratis strand Mannena. Du kan også, mod betaling, tage Delphina Express (motorbåd) som tager på forskellige ture rundt i skærgården og gør holdt ved forskellige af Costa Smeraldas berømte strande. Hvad siger du til en ny strand hver dag? Det er faktisk muligt på Sardinien! Vi vil dog lige gøre opmærksom på, at børn under tre år ikke kan komme med på disse bådture pga. sikkerheden.


Læs mere om Cala di Falco Resort

Maden har høj klasse

Resortet tilkører kæden Delphina, som er kendt for sin kvalitet både på standarden, servicen og fremfor alt maden. La Poiana og La Terrazza, sådan hedder de to restauranter, som du kan vælge mellem her på stedet. Hvis man har booket halvpension, serveres maden som buffet på La Poiano, en rigtig god buffet, veltillavet og rigelig. Mod et mindre tillæg kan du spise på La Terrazza, - altså på terrassen med levende lys og panoramaudsigt over kysten. Vi anbefaler at du bestiller bord i god tid, da antallet af pladser er begrænset. Har du behov for specialkost som ex. glutenfri mad, skal du blot nævne det, når du bestiller bord.

Vi er overbevist om, at uanset hvilken af restauranterne du vælger, vil du være mæt og tilfreds, når du går derfra. Hvis du vil prøve et andet køkken kan du hurtigt og nemt spadsere til en af de nærliggende restauranter, den første blot 150 meter væk. Cannigiones lille havn ligger ca. 500 meter fra resortet.

Extra information som kan være god at have

For nemheds skyld benyttes kontanter ikke. Som alternativ benytter man en type "kreditkort" som fyldes med det ønskede beløb ved din ankomst, og hvad der måtte være til overs tilbagebetales ved afrejse. Der er fri wifi i receptionen og baren. Strandservice indgår for dme der bor på hotel, hvis du bor i lejlighed kan man leje plads. Hvis du bor i lejlighed er der en del ekstragebyrer som du kan læse om under "afgifter". Køkkenhåndklæder skal medbringes hjemmefra.

Værelser og lejligheder er indrettet i sardisk stil

Interiøret er holdt i lyse farver og i den stil som er typisk for øen. Alle har egen terrasse med to stole og cafébord. Juniorsuiten og suiten har et åbent opholdsrum med sovesofa til et eller to børn. Lejlighederne samt nogle af standardværelserne ligger lidt mere roligt.

Læs om lejlighederne på Cala di Falco Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Cala di Falco Resort

Læs personlige anmeldelser af Cala di Falco Resort som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cala di Falco Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Cala di Falco Resort

Rigtig god ferie

Vi har været super tilfredse med in-italia.
Vi booker gerne rejse igen vi in-italia.
Vi føler bestemt, vi er rigtig fint taget hånd om.

Læs mere

Afslappet ferie i rigtig hyggelige omgivelser

Da vi bestilte rejsen, havde vi set den fine, hvide strand ved hotellet/resort. Dette var overhovedet ikke tilfældet fysisk. Stranden, der lå i tilknytning har ingen sammenligning med billedet på web-site. Det er brunt grus og, der er ingen træer. Personalet i receptionen gjorde da også dette klart ved check-in og anbefalede os at tage med en shuttle bus til Spiaggia Mannena for 5€ per person t/r ca. 10 min fra hotellet.
Derudover var Cala di Falco Resort og Hotel en rigtig god oplevelse.

Læs mere
 
search map