Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra Cannigione er det let at udforske Sardiniens nordlige dele, hyggelige steder og vidunderlige strande. Fantastiske strande er der mange af heroppe i nord, både sandstrande og klippestrande. Dette er det perfekte sted for dig, som vil sole dig, bade i krystalklart vand og foretage dejlige udflugter både til lands og til havs.

I Cannigione findes der, foruden havnen, et lille centrum, hvor du bl.a. finder madbutikker, restauranter og caféer. Til den lille jetsetby og kendissernes favoritsted, Porto Cervo, er der kun 16 km. Bare det at slentre nede ved havnen med et godt glas i hånden og kigge på luksusyachterne er en oplevelse for sig. Andre steder i nærheden, du kan besøge, er Palua, som ligger ca. 22 km. mod nord, eller Arzachena, som ligger kun 8 km. syd for Cannigione. Begge steder har nogle butikker og hyggelige restauranter. Du kan til og med tage på en endagstur til Korsika, eftersom det kun tager ca. 45 min. (42 km.) at køre til Santa Teresa in Gallura, hvorfra både går over til den franske ø. Får du lyst til shopping og mere liv og menneskemylder, kan du køre ned til Olbia, som ligger kun 27 km. fra Cannigione.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Populært på Sardinien

search map