Anmeldelser af Hotel Nuraghe Arvu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Nuraghe Arvu

Læs personlige anmeldelser af Hotel Nuraghe Arvu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Nuraghe Arvu . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderlige strande og bademuligheder.

Fantastiske bademuligheder og enormt smukke små strande som man når med båd, bedst at leje selv. Og en meget hyggelig by, madenpå de små tavernaer blev godkendt, rimelige priser.

Det værste ved rejsen var desværre de firma som vi lejede bil af, AutoEurope i Olbia, med en partner der hedder Noleggiare. Vi har lejet masser af biler i Sydeuropa og har aldrig være ude for noget lignende. Noleggiare firmaet, med pink logo og viste sig at være rent bedrageri og I bør ikke anbefale kunder at vælge dette. Deres model er meget omhyggeligt finde en skade, der ikke findes. Vi har nu set fra andre, at der er mange klager fra kunder som har været ude for det samme som os.

Cala Gonone som feriedestination

Leje båd, tage til agriturismo i byen over for Cala Gonone for at spise.

Hotel Nuraghe Arvu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Nuraghe Arvu
Dobbeltværelse (classic) m. terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

angående morgenmad.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map