Hotel i Cala Gonone på Sardinien

Hotel Nuraghe Arvu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig syd for Olbia og sydøst for Nuoro nær det blå hav og de smukke strande i Orosei. Her snakker vi om et sted som er oplagt til skønne og afslappende stunder med sol og bademuligheder. Med havet foran dig og bjergene bag dig har du også rig mulighed for varierede ferieoplevelser.

Du kan hurtigt slentre ned til stranden

Fra hotellet tager det dig kun mellem 5-10 minutter at gå til den fine sandstrand, Spiaggia di Palmasera og Spiaggia di Sos Dorroles. Tager du bilen, kan du nemt køre til flere af øens fantastiske strande. Ja, selv Cala Gonone har en strand lige ved siden af sin marina. Hvis du foretrækker at blive hjemme på hotellet en dag, har du en dejlig udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Og skulle du trænge til en forfriskende drink kan denne bestilles i baren ved siden af.

Også børnene kan tage en svalende dukkert, da der er et lille børneafsnit i poolen samt en lille legeplads. I højsæsonen arrangeres der en del musik og underholdning, og fitness aktiviteter. Ved poolen og i lobbyen har du gratis Wi-Fi. Hvis du har hund med, er det godt at vide, at der er en hundestrand omkring 800 meter fra hotellet, som hedder Dog Beach Pine

Læs mere om Hotel Nuraghe Arvu

Nyd sardiske specialiteter

I Cala Gonone findes der en række restauranter at vælge imellem, men du kan også blive hjemme og spise på hotellet, hvis du har lyst til det. Her serveres lokal traditionel mad, som du kan nyde på en af de to terrasser der hører til Il Melograno Restaurant. Nærproducerede råvarer er vigtigt for at opnå den traditionelle smag i de lokale retter og det er noget der vægtes højt her på restauranten. Her arrangeres en typisk sardisk grillaften en gang om ugen. Ønsker du speciel mad af diverse årsager så giv gerne restauranten besked i god tid, så gør de deres ypperste for at imødekomme dit ønske.

For dig med motorcykel

Hotel Nuraghe Arvu er også velegnet til dig, der kommer med motorcykel. Foruden et smukt landskab er der en MC vask ca.500 meter væk hvor du også kan få assistance samt teknisk support. Du kan også få oplysninger om vejr, trafik, veje og bjergpas og der er en stor parkeringsplads dedikeret til trailere og minibusser.

En lan række aktiviteter

Men det er ikke kun dem der kommer på motorcykel, der kan nyde det smukke landskab. Enten kan du cykle eller du kan hoppe ind i bilen og tage ud på eventyr. Kysten byder på smukke og dramatiske naturscenarier, og det samme gør indlandet. Vandreture, klatring (free climbing), vandrestier, hesteridning, kajakroning og bådudflugter er blot nogle af de ting, du kan foretage dig.

Du har balkon eller terrasse

Der er 50 værelser på hotellet i forskellige kategorier. De er alle lyse og rummelige i sardisk stil med balkon eller terrasse og kan rumme op til 4 personer. Alle er udstyrede med aircondition, satellit-TV, minibar, safetyboks og badeværelse med bruser / badekar.

Læs om værelserne på Hotel Nuraghe Arvu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Nuraghe Arvu

Læs personlige anmeldelser af Hotel Nuraghe Arvu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Nuraghe Arvu . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderlige strande og bademuligheder.

Fantastiske bademuligheder og enormt smukke små strande som man når med båd, bedst at leje selv. Og en meget hyggelig by, madenpå de små tavernaer blev godkendt, rimelige priser.

Det værste ved rejsen var desværre de firma som vi lejede bil af, AutoEurope i Olbia, med en partner der hedder Noleggiare. Vi har lejet masser af biler i Sydeuropa og har aldrig være ude for noget lignende. Noleggiare firmaet, med pink logo og viste sig at være rent bedrageri og I bør ikke anbefale kunder at vælge dette. Deres model er meget omhyggeligt finde en skade, der ikke findes. Vi har nu set fra andre, at der er mange klager fra kunder som har været ude for det samme som os.

Læs mere
 
search map