Hotel i Cala Gonone på Sardinien

Hotel Il Nuovo Gabbiano

Hotellet ligger i midten i den laksefarvet bygning Lounge ved receptionen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har både egen restaurant og værelser med aircondition og havudsigt. Så elementerne for den ideelle sol- og badeferie er helt på plads.

Den attraktive beliggenhed

Hotellet tilbyder værelser med udsigt til havet, byen og det omgivende landskab. I synsfeltet vil man også finde lystbådehavnen og den offentlige parkeringsplads, som er nyttig for hotellets gæster. Den nærmeste strand ligger blot 100 m væk - og længere mod syd er der flere strande at vælge imellem. Strandpromenaden bugner med restauranter og småforretninger.

Læs mere om Hotel Il Nuovo Gabbiano

Fuld af faciliteter

Fra bagsiden kommer man direkte ind på hotellets 1. sal, hvor ankomsten meldes i receptionen. Her finder man også en sofagruppe og elevator op til værelserne. I dette område er der også udflugtsforslag og wi-fi.

Restaurant med havudsigt

Restauranten ligger i stueplan og vender ud mod lystbådehavnen og havet. Den er som regel åben både til frokost og til aften fra april til september og besøges både af hotellets egne gæster og udefrakommende. Der dækkes op både ude og inde - og mulighederne for en god udsigt er fine. Man kan enten vælge at bestille halvpension for hele opholdet eller spise a la carte med en procentrabat.

Morgenmad og isbar

Morgenmaden serveres som buffet enten på 1. sal eller i stueplan med udsigt til havet. Man kan sidde udendørs og desuden nyde deres terrasse-lounge. I forbindelse med restauranten og morgenmadssalen er der også en isbar.

Værelserne på Hotel Il Nuovo Gabbiano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Nuovo Gabbiano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Nuovo Gabbiano som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Nuovo Gabbiano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint hotel midt på havnen

Lille godt værelse med fint badeværelse. Balkon med god plads til bord og to stole.
Vi havde hjørneværelse, så der var både udsigt og skygge på 'en gang :-)


Læs mere
 
search map