Anmeldelser af La Terrazza

 
La Terrazza er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Terrazza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cala Gonone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Terrazza

Læs personlige anmeldelser af La Terrazza som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Terrazza. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Stephan fra Haderslev boede på La Terrazza i Cala Gonone fra d. 7. til d. 14. september 2012.

Ugen gik rigtig fint og vi var meget tilfredse med lejligheden. Byen er en perle også gastronomisk.
Prisen for forbruget af el og gas inkl. air condition og rengøring er efter vores mening for høj.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af La Terrazza

Cala Gonone som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Bent og familie fra Præstø boede på La Terrazza i Cala Gonone fra d. 19. til d. 26. september 2011.

La Terrazza i Cala Gonone er et fantastisk sted, og faktisk er der, selv om I skriver det modsatte i jeres beskrivelse, elevator helt ind i lejligheden. Udsigten ud over Middelhavet, havnen og byen er fantastisk.


Som vanligt manglede der enkelte ting i køkkenskabene, men vi donerede 6 glas, så vi i alt havde 8 at gøre godt med, så det gik fint alligevel.


Ca. 100 m. fra lejligheden ud af byen ligger en lille dejlig snorkelstrand, med helt klart vand, mange store steen, osv. Vi så både hajer, blæksprutter, muræner, tun, sardiner, og mange andre middelhavsfisk, nogle af dem dog kun i byens nye flotte akvarium, som absolut er et besøg værd.


Bag kirken ligger alle tiders pizzaria med take away, som vi benyttede os af nogle gange. Ellers er der mange små og gode supermarkeder i byen, hvor alle de Italienske delikatesser kan indkøbes for rimelige penge. Det er en stor fornøjelse at tilberede mad i Italien, med alle de fantastiske smagsmættede råvarer der er til rådighed.


Vi besøgte byen fra den 19. til den 26. september, hvilket vi tror er et godt tidspunkt i relation til luft- og havtemperatur, turisttryk, osv.


Vi håber vi vender tilbage snart.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map