Anmeldelser af Appartamenti Acacia

 
Appartamenti Acacia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Acacia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cala Gonone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Acacia

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Acacia som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Acacia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig central lejlighed med terrasse med udekøkken

Vi kan kun anbefale både lejlighed og udlejer:D
Lejlighedens force er dens ude-alrum, hvor vi boede. Der er køkken, læ- og solsejl og møbler. Vores eneste ønske er alternative stole til de 4 spisestuestole og bambussofaen - den sidste stjerne kommer ved 4 blødere afslapningsstole:)
Udlejere er sød og hjælpsom. Dejlig by! - men oktober er lavsæson, og det betyder, at mange forretninger og restauranter lukkede ned for vinteren, mens vi var der.
Pia Myrup

Anbefaling til kommende gæster

Besøg Gola du Gorruppu og kør sydpå mod Baunei gennem de smukke bjerge.

Appartamenti Acacia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Acacia
Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (type T5)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Appartamenti Acacia

Cala Gonone som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Trine fra København S boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Vi var i det store hele tilfredse med opholdet.
Dog kunne lejligheden godt være bedre udstyret i forhold køkkenting. Eksempelvis var der kun et enkelt vinglas!!
I øvrigt fremgår det af lejlighedsbeskrivelsen, at der hører balkon til - det var der ikke.
Endeligt var gulvet meget beskidt - min fødder var sorte efter ti minutter!!

Men altså - ellers fint

In-Italia's kommentar

Der må have været en misforståelse. I boede i en toværelses lejlighed B3. På hjemmesiden skriver vi ikke at lejligheden har balkon, men at der er en veranda, som er lukket med vinduer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian og familien fra Farum boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Tusind tak.
Det har simpelthen været fantastisk - alt var bare godt ;-)
Tak for hjælpen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Solveig og rejsefæller fra Ry boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Cala Gonone var en hyggelig by at holde ferie i. Dejlig stemning, overvejende turister fra italien, som var med til at gøre det til en speciel oplevelse. Acacia var rigtig fin for os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Pia Riishøj fra Aarhus C boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi synes at det udstyr der var i lejligheden i Cala Gonone til madlavning og servering var for dårlig udstyret f.eks. var der kun 2 vinglas og 1 ølglas. Lejligheden var dog vurderet til at der kunne bo 3 personer, som både skulle kunne drikke vin og vand! (når der nu var så meget dejlig vin!)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Bibi og hendes rejsefæller fra Rungsted boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Det var et rigtig godt sted, hyggelig lille by, tæt på strand og vand. Vi gjorde holdt andre steder på Sardinien fx San Teodoro og der var ikke nær så god atmosfære. Cala Gonone er præget af, at der primært er italienske turister, hvilket bl.a. betyder høj kvalitet på mad. Folk i byen var meget imødekommende og gæstfri. Bar-/restaurantpriserne på kaffe og mad er meget rimelige. Det samme gjaldt supermarkedpriser. Det kan fx ikke betale sig at købe en strandparasol hjemme, den er meget billgere her.

Tips: de skal ikke forvente en velindrettet lejlighed (mht køkkenudsyr fx) - man skal også huske håndklæder.

Det er en virkelig lækker lejlighed, men det er lidt synd, at hotelejerne ikke prioriterer vedligeholdelse og små detaljer i lejlighederne overhovedet. Fx kunne man se, at lejligheden (dejlig stor penthouse) var relativt ny og bygget af gode materialer (marmor), men alt indbo var gammelt og brugt, sofaarrangementet var nogle gamle slidte lædermøbler, som var blevet dækket med nogle mørkeblå stræklagener. Køkkenskabene havde gammel fedtos (fra tidligere placering), der manglede et trin på trappen ud til terrassen, der stod en gammel rusten beholder på terrassen, der var ingen knager overhovedet i hele lejligheden. Glas og porcelæn var sammenskrab af nutellaglas og andet billigt/gratis. Den vennefamilie, vi rejste med, fik først en lejlighed med kæmpe glasfacade - dejlig lys, men alt alt for varm, og der var ingen skodder eller gardiner. Vi fik den dog byttet uden anden omkostning end en ekstra rengøring. Apropos rengøring - den var noget overfladisk. Mht området så kan vi varmt anbefale, at man mindst en dag lejer en gummibåd og sejler ud til de dejlige strande, som kun kan nås ad vandvejen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn
Mette og rejsefælle fra Nyborg boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 16. til d. 30. juni 2007.

Vi har haft en rigtig god tur til Sardinien og Cala Gonone. Vi plejer at benytte de offentlige transportmuligheder dér, hvor vi befinder os i Italien. MEN, dennegang var vi nødt til at leje bil for at komme fra Alghéro lufthavn mod nord og over på østkysten til Cala Gonone. Vi lejede en splinterny Lancia Ypsilon, - den havde kun kørt 50 km.

I Cala Gonone boede vi i en hyggelig apartamento (monolocale) øverst oppe med "egen" tagterrasse og et flot kig ned over stranden og den lille havn. Den anden lejlighed, som vi skulle have delt terrassen med, blev beboet af receptionist-pigen fra hotellet. Hun var der kun om natten, - så vi havde tagterrasen helt for os selv......!
Det var en hyggelig strand. Og badevandet var meget rent. I havnen var der turbåde, som fragter gæster/turister ud til andre lidt fjernere liggende strande, samt de specielle gummibåde, som kan lejes især med henblik på dykning, hvilket Sardinien jo er kendt for. Stedet virker "autentisk". En forholdsvis lille og velfungerende by, med alt hvad der hører sig til: butikker, skole, kirke etc. - og gamle koner i sorte nederdele og lille kalot på hovedet. Selv de gamle koner smed indimellem tøjet, når det blev for varmt, og tog sig en forfriskende badetur, - nogle nøjedes med at køle tæerne i det klare azurblå hav.... Til trods for strandpromenade med mange mindre hoteller, virkede stedet ikke overrendt af turister, - hvilket vi sætter stor pris på. Vi mødte stort set kun italienske familier. Vi har et lille forslag til højnelse af kvaliteten i lejligheden: En parasol og en parasolfod på tagterrassen! Der var en gammel, laset parasol (nærmest lavet af papir), som var helt uanvendelig, - og ingen parasolfod.....

For at komme til og fra Cala Gonone, skal man over et bjerg, hvor der nu er lavet en tunnel. Stedet er så lille, at der ikke engang er en bancomat, - i hvert fald ikke én, som fungerer........... På turistinformationen siger de, at der om vinteren er 1000 indbyggere, - og om sommeren 10.000. Men hvis de 10.000 stort set er italienere, virker det ikke så "turistet" som mange andre steder....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map