Feriebolig i Cala Gonone på Sardinien

Appartamenti Acacia

 
Appartamenti Acacia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Acacia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cala Gonone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Acacia ligger i Cala Gonone centrum langs den livlige havnepromenade og ca. 100 meter fra stranden. I byen findes indkøbsmuligheder og spisesteder.

Lejligheder med terrasse eller veranda

Lejlighederne er enkelt indrettet med mulighed for at slå enkeltsengene sammen til dobbeltsenge. Hver lejlighed råder over egen terrasse eller veranda, nogle af dem har endog havudsigt.

Læs mere om Appartamenti Acacia

Lejlighederne på Appartamenti Acacia

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type M2)

består af alrum med dobbeltseng, separat køkken, badeværelse / toilet samt terrasse.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (type M3)

består af alrum med to eller tre enkeltsenge, separat køkken, badeværelse / toilet samt terrasse.

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser (type B3)

består af veranda (lukket med vinduer) med køkkenhjørne og spisebord, soveværelse med to eller tre enkeltsenge samt badeværelse / toilet.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4)

består af åben veranda med køkkenhjørne og spisebord samt havudsigt, to soveværelser med to enkeltsenge hvert samt badeværelse / toilet.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (type T5)

består af veranda (lukket med vinduer) med køkkenhjørne og spisebord, to soveværelser med to / tre enkeltsenge med selvstændig indgang samt badeværelse / toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Acacia

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Acacia som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Acacia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamenti Acacia

Dejlig central lejlighed med terrasse med udekøkken

Vi kan kun anbefale både lejlighed og udlejer:D
Lejlighedens force er dens ude-alrum, hvor vi boede. Der er køkken, læ- og solsejl og møbler. Vores eneste ønske er alternative stole til de 4 spisestuestole og bambussofaen - den sidste stjerne kommer ved 4 blødere afslapningsstole:)
Udlejere er sød og hjælpsom. Dejlig by! - men oktober er lavsæson, og det betyder, at mange forretninger og restauranter lukkede ned for vinteren, mens vi var der.
Pia Myrup

Læs mere

Trine fra København S boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Vi var i det store hele tilfredse med opholdet.
Dog kunne lejligheden godt være bedre udstyret i forhold køkkenting. Eksempelvis var der kun et enkelt vinglas!!
I øvrigt fremgår det af lejlighedsbeskrivelsen, at der hører balkon til - det var der ikke.
Endeligt var gulvet meget beskidt - min fødder var sorte efter ti minutter!!

Men altså - ellers fint

Læs mere

Christian og familien fra Farum boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Tusind tak.
Det har simpelthen været fantastisk - alt var bare godt ;-)
Tak for hjælpen.

Læs mere

Solveig og rejsefæller fra Ry boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Cala Gonone var en hyggelig by at holde ferie i. Dejlig stemning, overvejende turister fra italien, som var med til at gøre det til en speciel oplevelse. Acacia var rigtig fin for os.

Læs mere

Pia Riishøj fra Aarhus C boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi synes at det udstyr der var i lejligheden i Cala Gonone til madlavning og servering var for dårlig udstyret f.eks. var der kun 2 vinglas og 1 ølglas. Lejligheden var dog vurderet til at der kunne bo 3 personer, som både skulle kunne drikke vin og vand! (når der nu var så meget dejlig vin!)

Læs mere

Bibi og hendes rejsefæller fra Rungsted boede på Appartamenti Acacia i Cala Gonone fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Det var et rigtig godt sted, hyggelig lille by, tæt på strand og vand. Vi gjorde holdt andre steder på Sardinien fx San Teodoro og der var ikke nær så god atmosfære. Cala Gonone er præget af, at der primært er italienske turister, hvilket bl.a. betyder høj kvalitet på mad. Folk i byen var meget imødekommende og gæstfri. Bar-/restaurantpriserne på kaffe og mad er meget rimelige. Det samme gjaldt supermarkedpriser. Det kan fx ikke betale sig at købe en strandparasol hjemme, den er meget billgere her.

Tips: de skal ikke forvente en velindrettet lejlighed (mht køkkenudsyr fx) - man skal også huske håndklæder.

Det er en virkelig lækker lejlighed, men det er lidt synd, at hotelejerne ikke prioriterer vedligeholdelse og små detaljer i lejlighederne overhovedet. Fx kunne man se, at lejligheden (dejlig stor penthouse) var relativt ny og bygget af gode materialer (marmor), men alt indbo var gammelt og brugt, sofaarrangementet var nogle gamle slidte lædermøbler, som var blevet dækket med nogle mørkeblå stræklagener. Køkkenskabene havde gammel fedtos (fra tidligere placering), der manglede et trin på trappen ud til terrassen, der stod en gammel rusten beholder på terrassen, der var ingen knager overhovedet i hele lejligheden. Glas og porcelæn var sammenskrab af nutellaglas og andet billigt/gratis. Den vennefamilie, vi rejste med, fik først en lejlighed med kæmpe glasfacade - dejlig lys, men alt alt for varm, og der var ingen skodder eller gardiner. Vi fik den dog byttet uden anden omkostning end en ekstra rengøring. Apropos rengøring - den var noget overfladisk. Mht området så kan vi varmt anbefale, at man mindst en dag lejer en gummibåd og sejler ud til de dejlige strande, som kun kan nås ad vandvejen.

Læs mere
 
search map