Rejser til Cagliari

Fortryllende rejser til Cagliari på Sardinien - hjem for noget af Europas bedste badevand (foto: Flickr, cristianocani)
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Book pakkerejser til Cagliari og Sardinien med fly og hotel

Velkommen til smukke, inspirerende og interessante Cagliari - Sardiniens hovedstad, som giver dig lidt af Italien, lidt af Catalonien, lidt af Frankrig og en hel del af sig selv. Her langt ude i Middelhavet er man vant til at gøre tingene selv, og det mærkes tydeligt. Når du rejser til Cagliari med In-Italia kan du kombinere flybillet, feriebolig og lejebil i én og samme billet, som er sikret af den danske rejsegaranti. På den måde får du den optimale kombination af nettes bedste priser - og den optimale sikkerhed for din rejse.

Populært omkring Cagliari

Kort over Cagliari og Sardinien

Rejs til Cagliari og brug byen som udgangspunkt for udflugter til hele den sydlige del af Sardinien, med dramatiske landskaber, gudesmukke strande og frodige dale. Eller oplev de mange kulturer, som er smeltet sammen i den lille storby Cagliari. Brug kortet til at klikke dig videre til seværdigheder, udflugter, hoteller, ferielejligheder og villaer som kan være interessante for din ferie på Sardinien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Med fly til Cagliari fra Billund, Aalborg, København eller Hamborg

Når du laver en søgning efter flybilletter til Cagliari hos In-Italia, så gør vi en stor del af arbejdet for dig. Du kan søge på afgange fra de tre største danske lufthavne i København, Aalborg og Billund, samt fra Hamborg - og som de eneste søger vi blandt alle ruteflyselskaber, inklusive lavprisselskaberne. Det giver dig et udbud af rejser til Cagliari, som ikke matches andre steder.

Du lander i Cagliaris lufthavn, Elmas Aeroporto, hvorfra der kun er få kilometer ind til centrum af byen. Turen kan gøres med tog (5 minutter) eller bus, men de fleste vælger at leje en bil i lufthavnen, således at man har frie hænder til at studere den sardiske geografi.

Lej en bil og få den med i pakkerejsen

Hos In-Italia kan du nemt leje en bil som en del af den pakkerejse du alligevel bestiller med flybillet og feriebolig. Fordelen ved at leje bilen som en del af din rejse, er at den bliver omfattet af den danske rejsegaranti. Du får dermed både de bedste priser (vi søger blandt samtlige biludlejningsfirmaer i Cagliari), og den ultimative sikring af din samlede rejse.

Mere information til din rejse til Cagliari

Cagliari er Sardiniens hovedstad og også hovedstad for den selvstændige region af samme navn. Byen ligger ved bugten Golfo degli Angeli på den sydlige del af Sardinien og har omkring 160.000 indbyggere, hvilket gør den til den største by på øen. Med én af de største havne i Middelhavet er den samtidig Sardiniens økonomiske og industrielle kraftcenter og ligger på niveau med nogle af de norditalienske byer på fastlandet, hvad angår indtjeningsniveau.   

Cagliari har en rig og farverig historie, der blandt andet inkluderer enestående romerske fund; et rigt kulturliv med historie, teater og udendørs-koncerter om sommeren; en fantastisk gastronomi med masser af lækre fiskeretter og mange gode restauranter; en god blanding af gamle, smalle gader og nyere gader med forretninger og shoppingmuligheder; og sidst, men ikke mindst er der let adgang fra byen til nogle af Sardiniens smukkeste strande, såsom Poetto-stranden, der går for at være én af de smukkeste strande på Sardinien, og strandene Villasimius, Costa Rei, Santa Margherita di Pula og Chia.

Blandt byens største seværdigheder er Det Romerske Amfiteater, som er bygget i det andet århundrede f.Kr. og som oprindeligt var en skueplads for kampe mellem dyr og mænd og mellem professionelle gladiatorer, der både blev rekrutteret fra øen og fra fastlandet. Amfiteatret kunne rumme op til 10.000 tilskuere, hvilket udgjorde en tredjedel af datidens romerske Cagliari (kaldet “Caralis”). I dag benyttes det dog til mere fredelige begivenheder, såsom koncerter og teaterforestillinger om sommeren. 

En anden af byens store seværdigheder er den fønikiske nekropolis kaldet Tuvixeddu, som er én af de største nekropoler ved Middelhavet. Gravstedet, der blev skabt mellem det sjette og det tredje århundrede f.Kr., består af to til elleve meter dybe huller, som er gravet ud i kalkstenen i en bakke i byen. Flere af gravene er dekoreret, blandt andet med tegninger af palmetræer og masker. 

Du bør heller ikke gå glip af Domkirken "Chiesa di Santa Maria Assunta", den romerske villa Villa di Tigellio eller den smukke basilica “basilica di San Saturnino”, når du er på en rejse til Cagliari.

>> Få flere informationer om en ferie i Cagliari her

 
search map