Hotel i Cabras på Sardinien

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cecilia Bed & Breakfast ligger langs vejen til Cabras i den lille flække Solanas. Der er ca. 1 km til Cabras, hvor du finder spisesteder, indkøbsmuligheder og caféer. Den søde Cecilia har renoveret familiens hus og gjort nogle værelser klar til at huse rejsende, der gerne vil opdage dette ukendte hjørne af Sardinien.

Fælles overdækket terrasse og hyggelig gårdhave

Værelserne er fornemt møblerede, hyggeligt indrettede og rummelige. De råder alle over aircondition samt privat bad / toilet, nogle har også fjernsyn. De fleste har udgang til en smal terrasse, hvor det dog ikke er muligt at sidde. Der er fælles overdækket terasse på 1.sal af ejendommen, og ellers kan man benytte den hyggelige gårdhave hvor der er borde og stole.

Læs mere om Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)

Smag på husets vin

I en gammel lade i haven har Cecilia indrettet en restaurant, som både er åben for gæster og lokale. Hun står selv for madlavningen. De råvarer hun ikke selv dyrker, får hun bragt til døren. Vi anbefaler at man smager husets vin - en ægte Vernaccia - som Cecilias mand dyrker i nærheden. Har man interesse i vin er det muligt at besøge tapperiet hvor noget af vinen stadig opbevares på store egetræsfade. En så solid og velsmagende hvidvin er ikke nem at finde andre steder end på Sardinien! Vil man ikke spise her, findes der flere spisesteder i selve Cabras samt et enkelt rigtig godt pizzeria i selve Solanas.

Traditionel italiensk morgenmad

Morgenmaden serveres i restauranten. Her kan du forvente kaffe og kager, som italiensk tradition foreskriver, men Cecilia serverer også gerne brød, cornflakes, frugt, mælk og ost.

Føl dig hjemme

Stedet anbefales til de der vil have en følelse at at være i et hjem, og ikke er bange for kontakt med ejerne. Bemærk at vejen ved huset befærdes af lokaltrafik i løbet af dagen, men der er meget stille om natten.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast) som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast). Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)

Et B&B man gerne kommer tilbage til

Vi rejste rundt på Sardinien i to uger og boede på seks forskellige steder men Agriturismo 'Sa Crannaccia var det absolut bedste! Hjertelig modtagelse, fint værelse, god middag og en delikat morgenmad. Hvis vi nogensinde tager tilbage til Sardinien skal vi absolut bo her så vi kan nyde Cecilias fænomenale madlavning igen! Vil man sole og bade findes der skønne strande en kort biltur fra hotellet.

Læs mere

En perle bag facaden

Da vi ankom til huset og så det udefra, lignede det ikke noget specielt.
Men da vi kom ind bagved facaden, åbnede en der sig en anden verden.
Den sødeste (og kun italiensktalende) Cecilia, en hjertevarm kvinde, der uanset om du taler italiensk eller ej taler løs. Men med tegn og fagter og lidt gebrokkent italiensk, finder man ud af det. Ellers fik vi de andre gæster til at hjælpe med oversættelsen.
Oveni Cecilias varme og imødekommenhed, så laver hun fantastisk autentisk, sardinsk mad, som man bør prøve, men vær meget sulten, for der er mange retter og man vil gerne smage det hele. Gå en tur i deres have, hvor der er masser af oliven-, appelsin-, citron- og frugttræer.
G

Læs mere

Så autentisk som det kan blive

Fantastisk ophold hos Cecilia og hendes mand, nød at være det hvert et sekund. Fantastisk mad der bliver lavet på stedet og for de få euro det koster at spise der, får man fuld valuta for pengene i form af flere retter, kaffe, frugt og avec.

Læs mere

Fantastisk sted

Vi ankom til et sted, hvor atmosfæren, omgivelserne og menneskene der bor der, tog imod os med åbne arme.
Det ligger på landet, men i gå afstand til Cabras.
En fantastisk oplevelse, hvor man får et indblik i sardinernes liv og kultur.
Klart et sted at anbefale.
Vi kommer helt sikkert tilbage, hvis vi skal besøge Sardinien igen :)

Læs mere

en uge hos Cecilia "Mamma"

En sjov uge med hygge og omsorg i Mammas have om aftenen efter middagen...vi spiste der fire gange, overvældende middag,, nok lige i overkanten...men godt var maden... B&B var nok ikke det rigtige for os når det var en hel uge...værelserne mangler noget,,,f.eks at man kan lave kaffe om morgenen, aften eller når man har lyst... vi har tidliger brugt lejligheder hvor udstyret var beregnet for at man selv kan lave lidt efter ønske,,men det her er B&B og det skulle vi lige have tæmkt over...men ellers service og omsorg helt i top....havehygge med Mamma og familien inkl. hunden og hesten helt uovertruffen...

Læs mere

Ti amo

Cecilias bed&breakfast var et fantastisk sted, hjemmelavet god mad værtsparret var helt utroligt.

Læs mere
 
search map