Hotel i Cabras på Sardinien

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cecilia Bed & Breakfast ligger langs vejen til Cabras i den lille flække Solanas. Der er ca. 1 km til Cabras, hvor du finder spisesteder, indkøbsmuligheder og caféer. Den søde Cecilia har renoveret familiens hus og gjort nogle værelser klar til at huse rejsende, der gerne vil opdage dette ukendte hjørne af Sardinien.

Fælles overdækket terrasse og hyggelig gårdhave

Værelserne er fornemt møblerede, hyggeligt indrettede og rummelige. De råder alle over aircondition samt privat bad / toilet, nogle har også fjernsyn. De fleste har udgang til en smal terrasse, hvor det dog ikke er muligt at sidde. Der er fælles overdækket terasse på 1.sal af ejendommen, og ellers kan man benytte den hyggelige gårdhave hvor der er borde og stole.

Læs mere om Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)

Smag på husets vin

I en gammel lade i haven har Cecilia indrettet en restaurant, som både er åben for gæster og lokale. Hun står selv for madlavningen. De råvarer hun ikke selv dyrker, får hun bragt til døren. Vi anbefaler at man smager husets vin - en ægte Vernaccia - som Cecilias mand dyrker i nærheden. Har man interesse i vin er det muligt at besøge tapperiet hvor noget af vinen stadig opbevares på store egetræsfade. En så solid og velsmagende hvidvin er ikke nem at finde andre steder end på Sardinien! Vil man ikke spise her, findes der flere spisesteder i selve Cabras samt et enkelt rigtig godt pizzeria i selve Solanas.

Traditionel italiensk morgenmad

Morgenmaden serveres i restauranten. Her kan du forvente kaffe og kager, som italiensk tradition foreskriver, men Cecilia serverer også gerne brød, cornflakes, frugt, mælk og ost.

Føl dig hjemme

Stedet anbefales til de der vil have en følelse at at være i et hjem, og ikke er bange for kontakt med ejerne. Bemærk at vejen ved huset befærdes af lokaltrafik i løbet af dagen, men der er meget stille om natten.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map