Hotel i Burcei på Sardinien

Hotel Sant'Angelo

 
Hotel Sant'Angelo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sant'Angelo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Burcei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drømmer du om at bo i fred og ro i bjergene på Sardinien, så er Hotel Sant'Angelo lige stedet. Her har du mulighed for at koble fuldstændigt af og slappe af med en god bog kun afbrudt af æslernes skryden en gang i mellem, når decibelene er på deres højeste. De fantastiske sandstrande ligger bare 15-30 minutters kørsel herfra.

Der er utallige muligheder for udflugter i denne vidunderlige dal, blandt andet kan nævnes vandreture i den omkringliggende skov, ekskursioner på mountain bike, fisketure ved Ollastu-floden, besøg hos fårehyrder, guidede ekskursioner, besøg af grotter eller de gamle fængsler i Castiadas.

Læs mere om Hotel Sant'Angelo

I hotellets restaurant serveres der typiske sardiske specialiter fra området. Vi nævner i flæng: vildsvinepølser, den meget traditionelle ret porceddu, som er ovnbagt pattegris, gedeoste, de specielle og populære kirsebær fra Burcei, citrusfrugter fra Muravera, sød og bitter honning og myntelikør. Skyl det hele ned med den velsmagende vin fra øen.

På Hotel Sant'Angelo er der 20 standardværelser. De er alle indrettet i sardisk stil, dog er nogle større end andre med plads til 4 personer. Enkelte har balkon med bjergudsigt. Alle værelser er udstyret med aircondition, minibar, sikkerhedsboks, sat-tv, telefon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map