Anmeldelser af Vista Saraceno

 
Vista Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vista Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vista Saraceno

Læs personlige anmeldelser af Vista Saraceno som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vista Saraceno. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jørgen og Ingrid og Pia og Preben fra Vissenbjerg boede på Vista Saraceno i Bosa fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Vi er to par, som hver efterårsferie ferierer sammen i Italien. Vi har været i Toscana, Amalfikysten, Rom (flere gange), Sicilien (flere gange) og Puglia (”støvlehælen”). Landskabsmæssigt kan Sardinien sammenlignes med Amalfikysten, dvs. utrolig flot bjerglandskab og flotte kyststrækninger. Sardinien er langt tyndere befolket end Amalfikysten. Tilsyneladende ikke så overrendt af turister – i hvert fald ikke i efterårsferien. Dejligt…
Huset/lejligheden i Bosa: Meget eksotisk. Den ejes af en kvindelig malerkunstner, Elena Saracena. Hyggelig lukket gårdhave og til den anden side en lille altan med flot udsigt over byen og bjerge. Elena Saracena har lavet en meget smuk bog om Bosa – helt ideel for turister. Især måske, hvis man forstår italiensk, da hendes beskrivelser af Bosa mv. er krydret med masser af håndskrevne informationer og smukke tegninger, akvareller mv. Bogen ligger sikkert i huset, og kan erhverves for 30 €.
Vær opmærksom på, at huset kan være beboet af andre, som man så skal dele køkken (og gårdhave) med. Værelserne ligger dog på fin afstand af hinanden (huset er i 3 plan, med indgang til den ene lejlighed fra én gade, og indgang til den øverste lejlighed (som vi 4 beboede) fra gaden ovenfor. Der er ingen motoriseret trafik af betydning omkring lejligheden, hvilket er skønt! (Så tager vi gerne slæbet med at skulle parkere den lejede bil oppe ved borgen ovenfor huset, hvor der er fine parkeringsmuligheder, og så gå ned til vores hus).
Sengen (= en sofa) i det ene værelse (en stue) var ikke bekvem. Her kunne/burde der måske nok investeres i en lidt mere sove-venlig sofa/seng.
Udflugtsmuligheder: Vi havde lejet en bil. Og det er vist ret nødvendigt, hvis man skal fra lufthavnen (Alghero) til Bosa. Og bilen er god/nødvendig, hvis man vil foretage udflugter. Byen er ikke stor (men meget charmerende), så det er et temperamentsspørgsmål, om man synes, man vil tilbringe en hel uge i byen, og evt. gå – eller tage lokalbussen – ud til Bosa Marina (3-4 km.) med flot sandstrand og rent hav. Vi ville gerne se noget mere af øen. Så derfor er leje af bil en nødvendighed, tror vi. (Men måske er bustrafikken mere effektiv end vi forestiller os. Vi lejer dog altid gerne en bil i efterårsferien (dog selvfølgelig ikke i Rom), da tiden er knap (reelt 5, max. 6 dage på stedet), og da vi gerne vil opleve landskab og kultur i regionen, som vi besøger. Vi kører dog sjældent mere end max. 150 km. på en dag.
Forslag til dagsture i bil fra Bosa:
1) Sassari og Alghero. Selve turen er smuk, hvadenten man tager kystvejen mod nord, eller vælger at køre ind over landet. Pga. snørklede veje skal man påregne forholdsvis lang transporttid. Men man får meget af tiden én på landskabs-opleveren
2) Orgosolo. En sjov oplevelse med en masse flotte mur-malerier (”Murales”) – se evt. www.google.dk, klik på ”Billeder”, og skriv ”Orgosolo” i søgefeltet. Vi havde håbet, samme dag at kunne nå Tiscali – et meget smukt bjergområde. Det nåede vi desværre ikke. Andre har fortalt os, at det var ærgerligt for os…
3) Halvøen (eller den græske udgravning) Tharros syd for Bosa er bestemt også turen værd. Smukt område, og udsigt over flotte sandstande. Kig på dagens tur ind i Cúglieri, og find den fantastisk smukke, højt beliggende kirke i byen. Både kirke, kirkegård og udsigten derfra er afstikkeren værd! Kør også ind i byen Pittinuri og find P-plads nær den naturskabte bro S’archittu di Santa Catrina.
4) og der er meget andet. Om ikke andet kan man køre lidt ind i landet, stille bilen og forsøge at finde adgangsmuligheder (bjerveje) til fods. Desværre var vores oplevelse, at der ikke er mange (om nogen overhovedet?) vandre- og cykelstier. Man synes at være henvist til at gå ad offentlige veje, hvor trafikken dog heldigvis ofte er begrænset; simpelthen fordi øen er ret tyndt befolket

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Leif Åke og Ulla Gentofte boede på Vista Saraceno i Bosa fra d. 6. til d. 13. september 2008.

Vi er meget begejstrede for Bosa.
Lejligheden, vi boede i en uge, havde en fantastisk beliggendhed i et vidunderligt kvarter. Byen har dejlige slentreområder i historiske omgivelser af høj kvalitet. Mange gode restauranter. Bosa Marina- fint badevand.
Lejligheden har en fantastisk udsigt, men mangler en solid grundrengøring. Vi var nødt til at låne en fane. Der bør være en air con. Køkkengrejet var ikke tidssvarende.
Maria og Enzo var hjælpsomme,Maria er afgjort bedst på modersmålet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map