Feriebolig i Bosa på Sardinien

Vista Saraceno

 
Vista Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vista Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vista Saraceno ligger i den øverste del af byen Bosa, hvor de smalle gader er præget af husenes stærke farver og "traditionelle" graffiti. Der er ca. 3 km ned til havet og stranden, mens der kun er 1 km til byens centrum med restauranter og caféer samt indkøbsmuligheder.

I en lille gade finder du indgangen til Vista Saracenos have, hvorfra der er adgang til husets to lejligheder. Det skal understreges at ejeren er kunstmaler. Han kommer her nu og da - når huset ikke er udlejet - for at få inspiration, og det kan tydeligt ses i boligerne.

Læs mere om Vista Saraceno

Huset er fordelt på to etager og i to lejligheder. Begge lejligheder har indgang fra haven og den nederste også fra en lille gade i lavere niveau i byplan. Kun den øverste og største af lejlighederne har udsigt over byen og havet i det fjerne, mens begge lejligheder har adgang til en fælles udendørsplads i haven.

Treværelseslejlighed Saraceno n. 1 med 4 sovepladser:
- Dette er den øverste lejlighed i huset og består af køkken med udgang til balkon med udsigt, opholdsstue med pejs, samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Denne lejlighed er endvidere udstyret med vaskemaskine.
Treværelseslejlighed Saraceno n. 2 med 4 sovepladser:
- Dette er den nederste lejlighed i huset og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser.

Bemærk at nærmeste offentlige parkeringsplads ligger ca. 200 meter og nogle trappetrin fra huset. Du kan komme hertil i bil, men da gaderne er smalle, vil de fleste nok foretrække at parkere under borgen og gå de sidste trin ned til huset.

Skjul teksten
 
 
search map