Feriebolig i Bosa på Sardinien

Veranda Festa

 
Veranda Festa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Veranda Festa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Veranda Festa ligger i den gamle del af Bosa, højt, lige nedenfor borgen Malaspina. For at komme til indkøbsmuligheder og spisesteder må man tage nogle trapper, men til gengæld har man også den bedste udsigt over byen og havet der overhovedet fås i dette kvarter. Huset har desuden en overdækket terrasse med flot udsigt der rækker helt til havet.

Huset er højt og smalt, hvilket faktisk er ganske atypisk for en bolig på Sardinien. Man skal derfor være forberedt på en del trapper. Indvendigt er der ingen særlig charme eller comfort. Møblering er spartansk og der er ingen særlige faciliteter. Køkkenet har dog fire gasblus og ovn og der er en overdækket terrasse med flot udsigt.

Læs mere om Veranda Festa

Hus med 5 sovepladser:
- Huset er fordelt på 4 etager. I stueetagen findes en lille opholdsstue samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. På anden sal er der et soveværelse med køjeseng samt enkeltseng. På tredje sal er der opholdsstue med køkkenhjørne samt udgang til den overdækkede terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map