Anmeldelser af Terrazza Fettina

 
Terrazza Fettina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Fettina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Fettina

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Fettina som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Fettina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jane Soli og familien fra Brønshøj boede på Terrazza Fettina i Bosa fra d. 20. til d. 31. juli 2010.

Vi havde en rigtig god tur til Sardinien. Vi blev efterhånden meget glade for huset i Bosa, var lidt overraskede i starten over adgangen til huset som foregår af en noget stejl trappe. Man kommer til at bruge benene både i huset og i byen – huset er i fire etager og er behageligt at bo i selvom der ikke er aircon, da huset er forholdsvist køligt. Både byen og stranden var fine – men det er et must med en bil, for at se noget mere af øen.

Vi var så heldig at møde en blæksprutte da vi var ude at snorkle og et par gange at møde gåsegrib på vejen til Alghero. Super oplevelse. Endvidere var der et par rigtigt gode gratis violin og klaver koncerter i Bosa, da der blev afholdt masterclasses. Så der er både natur og kultur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map