Feriebolig i Bosa på Sardinien

Terrazza Fettina

 
Terrazza Fettina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Fettina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Fettina ligger i den øverste del af Bosa i nærheden af Malaspinaborgen. Den er placeret mellem andre lignende huse langs Via Ultima Costa.

Huset er fordelt på tre etager og råder over tagterrasse på ca. 9 m², hvorfra der er flot udsigt over hele byen og havet i det fjerne. Terrassen er møbleret med plastikstole og - bord samt parasol. Det er det perfekte sted at slappe af, men hvis du regner med at nyde dine måltider her, skal du være opmærksom på, at adgangen sker af en ret stejl trappe.

Læs mere om Terrazza Fettina

Lejligheden er enkelt indrettet og dog hyggelig. Men det er ikke her, at du skal lede efter mere moderne faciliteter, da der hverken er fjernsyn (heldigvis vil nogle mene), vaskemaskine eller aircondition.

Hus med 4 sovepladser:
- Huset er fordelt på tre etager på ca. 30 m² hver. Indgangen sker direkte fra Via Ultima Costa i husets mellemetage, som indeholder lille indgang og soveværelse med to enkeltsenge med udsigt over Via Serravalle. En trappe fører både til etagen ovenover og til etagen nedenunder. Etagen nedenunder indeholder et soveværelse med dobbeltseng, der også har udsigt til Via Serravalle. På denne etage findes endvidere et badeværelse med toilet og karbad med badeforhæng. Etagen ovenover indeholder en lille stue med spisebord og køkken med 4 gasblus og ovn. En trappe på 15 trin fører op til terrassen.

Skjul teksten
 
 
search map