Feriebolig i Bosa på Sardinien

Residenza Sole Mar

Stranden ved residenza Sole Mar
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du og dine børn holder ferie lige ud til den pragtfulde sandstrand i Bosa Marina, er det ikke kun havet, men også restauranter, caféer og indkøbsmuligheder som ligger lige i nærheden. Og vil du ind til Bosas hyggelige centrum, er der kun 20 minutters gang langs med floden Timeo.

God beliggenhed for forældre og for børn

Udover at du bor praktisk talt på selve stranden, har du også egen overdækket terrasse med havemøbler. Du kan altså sidde og nyde de varme sommerdage og -aftener på din egen terrasse lige ud til vandet, mens dine børn bygger sandslotte.

Læs mere om Residenza Sole Mar

Simple ferielejligheder lige ud til stranden

Lejlighederne er pænt men simpelt indrettede og består af lille opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng (kan skilles ad til to enkeltsenge), badeværelse med toilet og bruser samt lille, overdækket terrasse med havemøbler. Alle lejligheder er udstyret med tv, aircondition (mod betaling af tillæg) og en parasol og to liggestole. Lejligheder af type A og B råder endvidere over vaskemskine.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejlighederne er alle ca. 30 m² store og ligger alle i stueetagen. Der findes i alt syv lejligheder, hvoraf fem vender direkte ud mod vandet (type A og type C), mens to vender mod nabobygningen (type B).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map