Feriebolig i Bosa på Sardinien

Residenza Sole Mar

Stranden ved residenza Sole Mar
 
Residenza Sole Mar er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Sole Mar er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du og dine børn holder ferie lige ud til den pragtfulde sandstrand i Bosa Marina, er det ikke kun havet, men også restauranter, caféer og indkøbsmuligheder som ligger lige i nærheden. Og vil du ind til Bosas hyggelige centrum, er der kun 20 minutters gang langs med floden Timeo.

God beliggenhed for forældre og for børn

Udover at du bor praktisk talt på selve stranden, har du også egen overdækket terrasse med havemøbler. Du kan altså sidde og nyde de varme sommerdage og -aftener på din egen terrasse lige ud til vandet, mens dine børn bygger sandslotte.

Læs mere om Residenza Sole Mar

Simple ferielejligheder lige ud til stranden

Lejlighederne er pænt men simpelt indrettede og består af lille opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng (kan skilles ad til to enkeltsenge), badeværelse med toilet og bruser samt lille, overdækket terrasse med havemøbler. Alle lejligheder er udstyret med tv, aircondition (mod betaling af tillæg) og en parasol og to liggestole. Lejligheder af type A og B råder endvidere over vaskemskine.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejlighederne er alle ca. 30 m² store og ligger alle i stueetagen. Der findes i alt syv lejligheder, hvoraf fem vender direkte ud mod vandet (type A og type C), mens to vender mod nabobygningen (type B).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residenza Sole Mar

Læs personlige anmeldelser af Residenza Sole Mar som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Sole Mar. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke som man forventede

Lehligheden er snarere 2 stjerner end 3. Den er lille, (indrettet lige som en mobilhome), og man skal ikke forvente privacy - der er ingen vægge mellem din og dine naboers terrasse. Stranden er ikke Sardiniens bedste, og er næsten altid overfyldt, sikkert fordi den er let tilgængelig. De nærliggende diskoteker larmer om natten.

MEN:
Ved solnedgang, får man den smukkeste udsigt. Gå til tårnet, eller sid på en af de store sten, man bliever aldrig træt af det.
Fordi lejligheden (snarere et lille rækkehus) ligger direkte på stranden, er det som om man har en kæmpe legeplads lige foran huset, og det et stort hit for børnene.

Læs mere

Elisabeth med familie fra Alingsås i Sverige boede på Residenza Sole Mar i Bosa fra 21. til 28. august 2012.

Vores rejse gik over forventning, en fantastisk ferie i et utrolig fint miljø, hvad mere kan man ønske sig end en strand og et blåt hav uden for ens altan! Vores husværtinde var så venlige og trods flyforsinkelse og ankomsten midt om natten en time efter den aftalte tid var vi ventet med åben dør, og blev varmt modtaget, så dejligt!
Bosa var en lille by, som bød på et mindre turistet miljø, men så ægte, her var der et stort velassorteret Supermercado hvor vi købte det meste, eftersom vi spiste de fleste måltider i vores strandhus. Vi tog på udflugt nordpå til Stintino, som var et fantastisk fint sted, men alt for udnyttet til i vores smag, så vi vendte tilbage ad den så smukke vej, der gik mellem Alghero og Bosa og nød virkelig alt det smukke!
Vi tog også en tur endnu længere mod syd til provinsen Oristano, hvor vi badede fra en utrolig fed strand med kvarts, bittesmå sten, som udgjorde stranden, derefter besøgte vi en agriturisimo hvor vi blev modtaget på den typiske italienske dejlig måde, vi fik serveret et autentisk italiensk måltid, der bestod af gårdens egne produkter, det bestod af pasta med svampe, fisk i tre forskellige former, kød i to varianter, grøntsager, mandelkage frugt, espresso og en masse af gårdens vidunderlige vine og vidunderlige figner! Vi var helt lyriske af den vidunderlige gæstfrihed som vi blev budt på, når vi "bare" dukkede op for at "tjekke ud, hvad en agriturisimo var noget" det kan virkelig anbefales, vi oplevede det autentiske italienske køkken!
Vil virkelig takke In-Italia for et superflot hotel og vi vil vende tilbage, vær sikker på det!

Læs mere

Pernille og familie fra Danmark boede på Residenza Sole Mar i Bosa fra d. 16. til d. 27. juli 2012.

Vi var to voksne og to små børn. Fløj til Alghero og tog taxa til Bosa, kostede 75-80€. Lejligheden var ikke så stor, men praktisk indrettet og alt fungerede fint. Damen der tog imod os var meget venlig og hjælpsom og kørte os til indkøb flere gange, da vi ikke selv havde lejet bil. Der er også mindre købmand ca. 100 meter fra lejligheden. Beliggenheden ved stranden var rigtig fin til små børn, men ellers var Bosa Marina ikke så spændende/charmerende og bestod primært af middelmådige pizzarestauranter, enkelte kaffe- og isbarer. Bosa by var derimod hyggelig og i overkommelig gåafstand, alternativt kunne man tage et lille tog for 2€. En god og hyggelig restaurant i Bosa var Sa Pischedda, hvor betjeningen dog var temmelig langsom.

Læs mere

Christina og familie fra Vanløse boede på Residenza Sole Mar i Bosa fra d. 11. til d. 18. juli 2011.

Det var en rigtig god og stor lejlighed, og beliggenheden i forhold til stranden kunne ikke blive bedre. Samtidig var der passende gåafstand til centrum af Bosa, som er en ualmindeligt hyggelig by. Det gamle centrum med huse i stærke farver var meget seværdigt. Det var også nemt at køre til andre gode strande og pæne byer. Især var vi begejstret for en tur til stranden lige nord for Stintino.

Vi nåede også en tur til Cagliari, hvor vi overnattede. Det kan også anbefales. Castellokvarteret og det øvrige gamle centrum ned i mod havnen er flot at se, og især om aftenen emmer byen af liv på den særlige Italienske måde.

Det eneste problem ved Residenza Sole Mar var, at vi flere gange ikke kunne sidde udendørs efter klokken 22.30 på grund af høj musik fra de mange nærliggende barer og diskoteker.

Læs mere

Karen fra Fredensborg boede på Residenza Sole Mar i Bosa fra d. 15. til d. 26. juli 2011.

, det var en rigtig dejlig tur. På trods af, at vi måtte lade Niels blive hjemme pga sygdom.
Vi vil gerne tilbage til Bosa, som var er rigtig hyggelig by - og uden så mange turister.
Boligen var funktionel og personalet rigtig søde. Det er selvfølgelig lidt svært at kommunikere, når jeg/vi ikke kan italiensk og personalet ikke kan engelsk. Men tegnsprog og blyant og papir er stadig en god ting at have...
Vi har intet negativt at sige og anbefaler stedet og jer til andre.

Læs mere

Louise og familien fra Højbjerg boede på Residenza Sole Mar i Bosa fra d. 1. til d. 8. oktober 2010.

Turen levede fuldt ud op til vores forventninger.
Fantastisk vejr for årstiden, super beliggenhed og pæn og ren lejlighed med dejllig terrasse. Hyggelig by i rimelig gåafstand. Helt klart et sted at vende tilbage til. Børnevenligt.

Læs mere
 
search map