Feriebolig i Bosa på Sardinien

Posada Ultima Costa

 
Posada Ultima Costa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Posada Ultima Costa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Ultima Costa ligger i byen Bosas øverste og mest autentiske del, hvor husene er malet i de karakteristiske, stærke farver, og hvor stemningen er mere folkelig. Du kan komme hertil i bil, men da gaderne er smalle, vil de fleste nok foretrække at parkere under borgen og gå de sidste trin ned til huset.

Der er ca. tre km til havet og én km til byens centrum, hvor du finder et godt udvalg af spisesteder og caféer samt indkøbsmuligheder. Nærmeste offentlige parkeringsplads ligger ca. 200 meter og nogle trappetrin fra huset.

Læs mere om Posada Ultima Costa

Toværelseshus med 2/3 sovepladser (stueetage / 1. sal):
Dette gamle fiskerhus er fordelt på to etager og er enkelt indrettet. Man træder ind ad døren i soveværelset, som ligger i stueetagen. På denne etage findes også badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til første sal, hvor der er en rummelig stue med sovesofa og køkkenhjørne med mikrobølgeovn samt vaskemaskine. Bemærk at der ikke er døre mellem stueetagen og første sal.

Huset anbefales til de rejsende, der regner med at være en del ude i byen, på udflugt eller på stranden, da det ikke har egen terrasse eller have.

Skjul teksten
 
 
search map