Feriebolig i Bosa på Sardinien

Le Posadas

 
Le Posadas er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Posadas er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighederne har hver især deres fortrin - nogle vender ud mod floden Temo, andre har aircondition og endelig findes der lejligheder med panoramisk terrasse. Der er også en lejlighed, der passer til dig.

Dejlige lejligheder i uspoleret bymiljø

Lejlighederne er forskelligt indrettede men har alle en central beliggenhed og en traditionel stil. Skønt lejlighederne kan rumme forældre med to eller flere børn, mener vi at de egner sig bedst til voksne, både på grund af byens udbud og på grund af afstanden til aktiviteter for børn (her tænker vi især på strand og vand). Bestiller du en rejse i ydersæsonen, kan vi anbefale at du vælger en af de lejligheder som har aircondition / varmeanlæg for at få et mere komfortabelt ophold. En almindelig elvarmer har ikke den samme opvarmende effekt som disse kombinerede anlæg.

Læs mere om Le Posadas

Lejlighederne på Le Posadas

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (4. sal med terrasse)

Denne lejlighed ligger langs floden Temo på fjerde sal af et palæ fra 1700-tallet, som er blevet restaureret i 2004. Palæet ligger lige over for den antikke bro over Temo-floden. Lejligheden består af et alrum med køkken (fire gasblus, køleskab og elektrisk vandvarmer) og spisebord samt dobbelt sovesofa, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse på m16 ². Lejligheden vender mod syd.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Denne type lejlighed ligger enten på 1. og 2. sal i Via Santa Croce eller på 2. sal i Corso Vittorio Emanuele i palæer som stammer fra 1700-tallet, restaureret i 2004. Lejlighederne vender alle mod nord og består af opholdsstue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og elektrisk vandvarmer) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med udsigt over floden Temo)

Denne type lejlighed ligger langs Temofloden over for den antikke bro og vender alle mod syd. De ligger enten på første eller anden sal i et palæ fra 1700-tallet, som er blever restaureret i 2004, og har alle udsigt over floden. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og elektrisk vandvarmer) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De har alle fjernsyn.

Treværelseshus med 4/6 sovepladser (med aircondition)

Dette hus vender mod syd og ligger i byens centrum (Via Bonaria) i et palæ fra 1600-tallet som er blevet restaureret i 2003. Huset er fordelt på tre etager og råder over aircondition i alle rum, vaskemaskine og fjernsyn. I stueetagen finder vi et rustikt rum samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal ligger der opholdsstue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab samt mikrobølgeovn) og dobbelt sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. På anden sal ligger der to soveværelser med to sovepladser hver.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal med aircondition og balkon)

Denne lejlighed ligger på anden sal i en bygning fra 1800-tallet på byens centrale torv Piazza 4 Novembre. Lejligheden blev restaureret i 2004 og råder over airocondition i alle rum, fjernsyn, radio/CD-afspiller og opvaskemaskine. Den vender mod syd og består af opholdsstue med køkkenjørne (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) samt udgang til balkon og stor hems med dobbelt sovesofa, to soveværelser med to sovepladser hver af hvilke det ene har balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map