Hotel i Bosa på Sardinien

Le Palme Rooms

 
Le Palme Rooms er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Palme Rooms er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Corte Fiorita ligger i Bosas centrum og er et såkaldt "diffust hotel", dvs. et hotel hvis værelser ligger spredt i byen. Værelserne på dette "diffuse hotel" er dog kun fordelt på to bygninger, af hvilke den ene ligger langs med floden Temo (Le Palme Rooms) og den anden (I Gerani) i en af byens smalle gader. De ligger med kort afstand fra hinanden.

På Le Palme Rooms, som ligger i en bygning fra 1700-tallet, finder du reception, bar og morgenmadsrestaurant. Her har en del værelser udsigt over floden og indbyggernes både. Det skal dog bemærkes, at disse værelser også har udsigt til en af hovedvejene i byen, og det kan høres i myldretiden, når mange af byens 8.000 indbyggere kører til og fra arbejde.

Læs mere om Le Palme Rooms

Værelserne er alle blevet renoveret med henblik på at bibeholde de originale arkitektoniske træk. Hvert værelse er unikt, de er dog alle udstyrede med aircondition og selvstændigt varmeanlæg, satellitfjernsyn samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Visse værelser har køkkenhjørne, som kan benyttes mod betaling af tillæg.

Læs om værelserne på Le Palme Rooms

Skjul teksten
 
 
search map